Υποστηριξε το militaire
ΣΤΡΑΤΟΣ
18/12/2017 | 18:28 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Ο Καμμένος παρέδωσε διαμερίσματα σε στρατιωτικούς με “μπηχτές” για τα πυρομαχικά!

Ο Καμμένος παρέδωσε διαμερίσματα σε στρατιωτικούς με

Οκτώ ακόμη διαμερίσματα για οικογένειες στρατιωτικών παρέδωσε το μεσημέρι ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος σε συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Με αυτά ολοκηρώνεται ένα ανεξάρτητο συγκρότημα 16 διαμερισμάτων για στρατιωτικές οικογένειες. Στην ομιλία του “κάρφωσε” την αντιπολίτευση για το θέμα των πυρομαχικών λέγοντας “εάν τα χρήματα τα οποία θα εξοικονομούσαμε από την πώληση πυρομαχικών, την οποία κάποιοι σαμπόταραν, εάν αυτά τα 66 εκατομμύρια βρίσκονταν στα ταμεία μας πόσα από τα διαμερίσματα θα μπορούσαμε να καλύψουμε, κατασκευάζοντάς τα σε όλη την παραμεθόριο”.

Μεταξύ άλλων στην ομιλία του είπε:

Με το κτίριο που παραδίδεται σήμερα, μια σύγχρονη ενεργειακή κατασκευή, ολοκληρώνεται η δημιουργία ενός ανεξάρτητου συγκροτήματος 16 συνολικά διαμερισμάτων.

Αυτό το έργο, το οποίο ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, αποτελεί την απόδειξη της συνέπειας των λόγων και πράξεών μας.

Θέλω να συγχαρώ όσους ενεπλάκησαν και κατάφεραν σε λιγότερο από ένα χρόνο να εγκαινιάζουμε σήμερα το παρόν συγκρότημα”,είπε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην ομιλία του επισημαίνοντας “ότι το όραμα που θέσαμε το 2015, για να λύσουμε το χρόνιο στεγαστικό πρόβλημα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, υλοποιείται σταθερά και απρόσκοπτα, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες και παρά τον πόλεμο που γίνεται στην εξοικονόμηση των πόρων.

Ας σκεφτεί κανείς, εάν τα χρήματα τα οποία θα εξοικονομούσαμε από την πώληση πυρομαχικών, την οποία κάποιοι σαμπόταραν, εάν αυτά τα 66 εκατομμύρια βρίσκονταν στα ταμεία μας πόσα από τα διαμερίσματα θα μπορούσαμε να καλύψουμε, κατασκευάζοντάς τα σε όλη την παραμεθόριο”.

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης