Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Νταής βουλευτής του Ερντογάν λέει δειλό τον αρχηγό του τουρκικού ναυτικού στα Ίμια το 1996!

Νταής βουλευτής του Ερντογάν λέει δειλό τον αρχηγό του τουρκικού ναυτικού στα Ίμια το 1996!

Δειλό αποκάλεσε τον Αρχηγό του τουρκικού ναυτικού στην κρίση των Ιμίων, βουλευτής του AKP, επειδή δεν εκτέλεσε την εντολή Τσιλέρ να …βυθίσει ελληνικά πολεμικά πλοία!

Ο ανιστόρητος βουλευτής του κόμματος Ερντογάν λέγεται Χιουσεΐν Κοτζαμπιγίκ και παριστάνοντας τον …νταή έγραψε στο twitter:

«Το 1996 η πρωθυπουργός Τσιλέρ είχε δώσει εντολή για βύθιση των ελληνικών πλοίων στα Ίμια αλλά επειδή ο αρχηγός του ναυτικού τότε φοβήθηκε δεν εκτέλεσε τη διαταγή. Η κακομαθημένη συμπεριφορά των Ελλήνων στο Αιγαίο συνεχίζεται από τότε που αυτή η πολιτική οδηγία δεν εφαρμόστηκε. Αλλά οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν ότι η Τουρκία δεν είναι η Τουρκία του 1996. Προειδοποιώ την Ελλάδα. Γλιτώσατε το 1996 εξαιτίας της δειλίας ενός ναυάρχου. Μην παίζετε μαζί μας το παιχνίδι των Ιμίων, θα σας χτυπήσουμε».

Δεν γνωρίζουμε αν η Τσιλέρ είχε δώσει τέτοια εντολή. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα τουρκικά πλοία ήταν ΟΛΑ  στοχοποιημένα! Κι όχι μόνο αυτό. Θα απαντήσουμε στον βουλευτή του Ερντογάν με μαρτυρία από Ίμια στην κρίση του 1996. Για να καταλάβει ο …νταής βουλευτής ότι η φρεγάτα ΓΙΑΒΟΥΖ και το τουρκικό ναυτικό γλίτωσε όχι από θαύμα,αλλά από τη δειλία δικών μας πολιτικών να δώσουν ΜΙΑ και μόνο εντολή! Αύριο στο Militaire.gr.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης