Υποστηριξε το militaire
Breaking News Αμυντική Βιομηχανία
26/02/2017 | 05:59 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ: Οι εργαζόμενοι μιλούν για το “θάνατο” που έρχεται!

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ: Οι εργαζόμενοι μιλούν για το

Ναυπηγεία “φάντασμα”! Η ώρα μηδέν πλησιάζει για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά! Το πρόγραμμα των υποβρυχίων του ΠΝ τελείωσε και η ιδιοκτησία Σάφα ζητά να μην συνεχιστεί η συντήρηση πλοίων του Στόλου στο Ναυπηγείο. Η κυβέρνηση ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες, στις 8 Μαρτίου να προτείνει στην ΕΕ την “εκκαθάριση εν λειτουργία” του Σκαραμαγκά, που επί της ουσίας θα οδηγγήσει στον “διαμελισμό” του και στην πώληση του εξοπλισμού του.

Οι 700 εργαζόμενοι που έχουν απομείνει στα Ναυπηγεία Σκαραμγκά -από τους 7.500 που είχε- αγωνιούν και μιλούν στο Militaire.gr για τα εγκληματικά λάθη που έχουν γίνει τα τελευταία 30 χρόνια. Μιλούν για το σήμερα και το αβέβαιο αύριο .Που είναι άγνωστο και δυσοίωνο, όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για το ΠΝ που χωρίς τον Σκαραμαγκά θα έχει μεγάλο πρόβλημα να λύσει για τη συντήρηση του Στόλου.

Τη Τρίτη στο Militaire.gr οι πρωταγωνιστές της τραγωδίας των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά μιλούν και αποκαλύπτουν μπροστά στην κάμερα όσα έγιναν,όσα δεν έγιναν και όσα  φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν και θα οδηγήσουν δυστυχώς στον “θάνατο” της σημαντικότερης ίσως για την Εθνική Άμυνα βιομηχανίας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης