Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Η περίπτωση Αντώνη Σαμαρά που ζητά εκλογές ελπίζοντας σε επιστροφή

Η περίπτωση Αντώνη Σαμαρά που ζητά εκλογές ελπίζοντας σε επιστροφή

Πως αλλάζουν οι καιροί…Ο κ.Σαμαράς που μέσω των πιστών του βουλευτών στη ΝΔ παραπονιέται για το πως τον “έριξαν”, ο ΣΥΡΙΖΑ,ο Σόϊμπλε και η μοίρα, τώρα δηκλώνει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή ότι η μοναδική λύση για τη χώρα είναι ο εκλογές!

Ο κ.Σαμαράς για να μην ξεχνιόμαστε -γιατί ξεχνάμε- έκανε τα πάντα για να προκαλέσει εκλογές και να γίνει πρωθυπουργός. Θυμόμαστε ότι …έσκιζε μνημόνια. Κατέληξε να δηλώνει ότι ουδείς είναι αναμάρτητος ,αφού πρώτα είχε ζητήσει από τους υπουργούς του να ΄ναι στα τέσσερα έναντι των δανειστών και πήρε τα πρώτα σκληρά μέτρα που διέλυσαν στην κυριολεξία τη μεσαία τάξη.

Κι αν υποθέσουμε ότι αυτό πίστευε ότι θα ΄βγαζε τη χώρα από τη κρίση θα πρέπει να μας απαντήσει γιατί μετά από τις Ευρωεκλογές κατέβασε το διακόπτη της κυβέρνησής του και ανέμενε το μοιραίο…

Όσο για τις ΕΔ; Έχει μείνει αξέχαστη η δήλωσή του προς τον Κωσταράκο ότι θα πρέπει οι στρατιωτικοί να δεχτούν τις περικοπές για μην δουν και απολύσεις!!!

Τι άλλο έγινε και πως χρησιμοποιήθηκαν οι ΕΔ τη περίοδο της πρωθυπουργίας του είναι ένα ακόμη μεγάλο θέμα που κάποια στιγμή αξίζει να ασχοληθούμε.

Τώρα σε συνέντευξή του στην Καθημερινή ζητά εκλογές!

Μακάρι το πρόβλημα της χώρας να μπορούσε να λυθεί με εκλογές…

Ο κ.Σαμαράς έχει κάθε λόγο να “σπρώχνει” τον κ. Μητσοτάκη στο αίτημα των εκλογών. Όπως και ο ίδιος ο Σαμαράς,όπως και ο Τσίπρας,έτσι και ο Μητσοτάκης αν εκλεγεί πρωθυπουργός θα βρεθεί σε αδιέξοδο. Και θα αποτύχει. Ο κ.Σαμαράς, το ξέρουν και οι πέτρες δεν έχει αποκλείσει ποτέ την επιστροφή του… Οι πολιτικοί μας πάντα πιστεύουν ότι πάσχουμε από αμνησία. Και το χειρότερο είναι ότι κάποιες φορές δικαιώνονται.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης