Υποστηριξε το militaire
Breaking News Αμυντική Βιομηχανία
03/03/2017 | 21:38 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ημερίδα ενημέρωσης της Ελληνικής Βιομηχανίας από τη ΓΔΑΕΕ

Ημερίδα ενημέρωσης της Ελληνικής Βιομηχανίας από τη ΓΔΑΕΕ

Ημερίδα Ενημέρωσης της Ελληνικής Βιομηχανίας, για τις δυνατότητες συμμετοχής σε δραστηριότητες του ΝΑΤΟ, διοργανώνει η ΓΔΑΕΕ/ΔΑΕΤΕ (Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων / Διεύθυνση Αμυντικών Επενδύσεων και Τεχνολογικών Εφαρμογών) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 στο Πολεμικό Μουσείο, (ώρα 09.00-16.00) στο πλαίσιο της προώθησης της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας, καθώς και των κατευθύνσεων του ΥΠΕΘΑ.

 Η ημερίδα διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στόχος της είναι, η παρουσίαση των δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ στους εκπροσώπους της εγχώριας βιομηχανίας και η ενημέρωση τους επί των απαιτουμένων διαδικασιών για τη διευκόλυνση συμμετοχής τους στα προγράμματα της Συμμαχίας.

 Θα παραβρεθούν εκπρόσωποι της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας και γενικότερα, εκπρόσωποι των Γενικών Επιτελείων, των υπουργείων που παρακολουθούν συναφή θέματα για την ελληνική βιομηχανία, καθώς και εκπρόσωποι πρεσβειών και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

 Την έναρξη των εργασιών της ημερίδας θα κηρύξει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας την Τρίτη στις 09.30 το πρωί. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και τοποθετήσεις και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν το απόγευμα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης