Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πολιτική Πρώτη Γραμμή
31/07/2017 | 01:44 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

“Βόμβες” από Μπαλτάκο για Βαρουφάκη και ΝΔ! Τι είπε

Πολιτικές βόμβες από τον πρώην στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκο! Το δεξί χέρι του Σαμαρά μίλησε στον ΣΚΑΙ και στον Γιώργο Αυτιά και είναι βέβαιο ότι με τα λεγόμενά του τάραξε τα νερά στο Μοσχάτο, όπου βρίσκονται τα γραφεία της ΝΔ.

Τι είπε ο Τάκης Μπαλτάκος; Αυτά που ο μέσος πολίτης καταλαβαίνει μάλλον καλύτερα από τους “αναλυτές”, τους “δημοσιογράφους” και κυρίως από τους κομματικούς …επικοινωνιολόγους και συμβουλάτορες που ζουν αλλού .

Ο Τάκης Μπαλτάκος είπε:

-Δεν βλέπω θέμα για τον Βαρουφάκη. Το ειδικό δικαστήριο γίνεται όταν υπάρχει υποψία ποινικού αδικήματος. Εάν μια κυβέρνηση εχει εκλεγεί κανονικά και θέλει να αλλάξει το νόμισμα, το οποίο νόμισμα δεν είναι κατοχυρωμένο συνταγματικά, ή να έχει ενα δεύτερο σχέδιο εναλλακτικό -αν τυχόν (οι δανειστές) μας αναγκάσουν να αλλάξουμε το νόμισμα- εγώ δεν βλέπω να υπάρχει κανένα θέμα.

Ο Βαρουφάκης (το ειδικό δικαστήριο) το ζητάει για λόγους πολιτικούς.

-Αν η ΝΔ δεν αλλάξει πολιτική γραμμή, θα μείνει χωρίς αφήγημα του χρόνου το καλοκαίρι. Γιατί του χρόνου το καλοκαίρι, δεν θα ‘χει τίποτα να πει, αν δεν αλλάξει  αφήγημα τώρα. Καθώς τότε λήγει το τρίτο μνημόνιο, θα βγούμε στις αγορές σοβαρά, όχι όπως τώρα που είναι πιλοτικό. Και ο Σόιμπλε έχει πει, πως, όταν λήξουν τα μνημόνια, θα μειώσει το χρέος.

Για τα τραγικά λάθη της ΝΔ στο χώρο της Εθνικής Άμυνας δεν μίλησε. Ακόμη τουλάχιστον…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης