Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΠΑ ΠΝ ΣΤΡΑΤΟΣ
29/04/2016 | 07:02 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

“Επιτάφιος” για την πειθαρχία στο στράτευμα με αφορμή τα hotspot και ευθύνη κομμάτων

“Επιτάφιος” για την πειθαρχία στο στράτευμα. Όχι από τις Ενώσεις Στρατιωτικών όπως ανησυχούσαν κι έσκιζαν …τα ιμάτιά τους κάποια κόμματα και παράγοντές τους. Αλλά απ΄ αυτούς τους ίδιους τους κομματικούς μηχανισμούς και πιθανότατα  από τους ίδιους …παράγοντες!

Χαμηλόβαθμο στέλεχος των ΕΔ πήρε δίμηνη απόσπαση για κέντρο υποδοχής προσφύγων.

Στο κέντρο υποδοχής ο επικεφαλής τον ανέμενε,αλλά ποτέ δεν εμφανίστηκε! Βρίσκεται ήδη σε θέρετρο των ΕΔ για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά του!

Το στέλεχος είχε υπηρετήσει σε υπουργικά γραφεία στο παρελθόν και τέτοιες υπηρεσίες είναι πάντα χρήσιμες όπως φαίνεται. Το θέμα είναι ότι το στέλεχος απέφυγε τα δύσκολα εις βάρος κάποιου συναδέλφου του που ποτέ δεν είχε την “τύχη” να υπηρετήσει σε υπουργικό γραφείο. Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει μεγάλο και ο εκνευρισμός ακόμη μεγαλύτερος όπως προκύπτει απο πολλά μηνύματα που έχουν φθάσει στο Militaire.gr. Η δικαιολογία ασθένειας συγγενικού προσώπου του στελέχους δεν έχει πείσει και πολλούς  και η επιλογή “δεν πάω hotspot αλλά πάω θέρετρο για Πάσχα” ,μάλλον δικαιώνει τους πιο καχύποπτους.

Τέτοιες περιπτώσεις κατάφωρης αδικίας που “πληγώνει” τη συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών των ΕΔ υπάρχουν πολλές σ΄ όλα τα Γενικά Επιτελεία. Γι΄ αυτό και δεν έχει νόημα να αναφέρουμε σε ποιο Γενικό Επιτελείο συνέβη αυτό το τελευταίο κρούσμα. Αύριο θα υπάρξει άλλο …Το θέμα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με φαινόμενα “απειθαρχίας” η οποία προκαλείται απο κομματικούς μηχανισμούς. Γράψαμε προχθές για τις “υπόγειες κομματικές” διαδρομές. Ο Καμμένος καλά θα κάνει να διερευνήσει τι ακριβώς συμβαίνει ,πως και ποιοι επεμβαίνουν σε τέτοια ζητήματα διαταράσσοντας την πειθαρχία για την οποία είχαν τόσο μεγάλες ανησυχίες…

Αν επιτρέψουμε φαινόμενα που στελέχη θα επικαλούνται τις “επαφές” τους και την προϋπηρεσία τους όχι σε μάχιμες θέσεις αλλά σε υπουργικά γραφεία, τα πράγματα θα ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης