Υποστηριξε το militaire
Πρώτη Γραμμή
27/05/2018 | 06:05 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Το Neftlix προαναγγέλει κρίση στις σχέσεις ΗΠΑ Τουρκίας;

Το Neftlix προαναγγέλει κρίση στις σχέσεις ΗΠΑ Τουρκίας;

Όταν η πραγματική ζωή περνά στην τηλεοπτική οθόνη ή μήπως συμβαίνει και το αντίστροφο, με γεγονότα να προαναγγέλονται μέσω αυτής;

Η παρατήρηση του αναγνώστη μας κ. Σπύρου Βοστιτσάνου έχει ενδιαφέρον:

“Παρακολουθώντας την σειρά DESIGNATED SURVIVOR στο NETFLIX ,διαπίστωσα έκπληκτος ότι το σενάριο του επεισοδίου 7 του 2ου κύκλου ,αναφέρεται σε εκβιασμό του Τούρκου πρόεδρου προς την Αμερική για την παράδοση ενός Τούρκου πολίτη ,τον οποίο η Τουρκία κατηγορεί ότι οργάνωσε πραξικόπημα στην Τουρκία..(φωτογραφίζει τον Φετουλάχ Γκιουλέν).
Ο Τούρκος πρόεδρος εκβιάζει με αποχώρηση από το ΝΑΤΟ ,με συμμαχία με την Ρωσία και σε κάποια στιγμή αποκαλείται από τον Πρόεδρο της Αμερικής <νταής> ο οποίος εμπλέκει ακόμα και το παιδί του προέδρου της Αμερικής ,για να ενισχύσει τον εκβιασμό του.
Μου έκανε εντύπωση γιατί παρακολουθώντας τέτοιου είδος σειρές είναι η πρώτη φορά που ένα σενάριο αναφέρεται εξ ολοκλήρου σε πραγματικές καταστάσεις και μάλιστα σε πραγματικές αναπτυγμένες χώρες.
Θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο,είναι προσπάθεια διαμόρφωσης της κοινής γνώμης ενάντια στον πρόεδρο της Τουρκίας ,που συμφέρει βέβαια τη χώρα μας”.

Η δύναμη της τηλεόρασης είναι δεδομένη και χρησιμοποιείται διαχρονικά από την πολιτική. Παλαιότερα αυτό αφορούσε μόνο στο ενημερωτικό της κομμάτι. Τα τελευταία χρόνια όλο και συχνότερα διαπιστώνουμε ότι και η ψυχαγωγία χρησιμοποιείται σε επίπεδο “επιχειρήσεων”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης