Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΘΡΑΚΗ
09/04/2016 | 11:40 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Σαδίκ: Ο προύχοντας της μειονότητας στη Θράκη τα “σπάει” στα μπουζούκια! Άτιμη καταπίεση…

Σαδίκ: Ο προύχοντας της μειονότητας στη Θράκη τα

Η επίσκεψη του Τούρκου πρέσβη στη Θράκη προκάλεσε μεγάλα κέφια στους “προύχοντες” της μειονότητας. Κορυφαίος αυτών ο Λεβέντ Σαδίκ,υιός του Α.Σαδίκ.

Ο διάδοχος που είναι πεπεισμένος ότι το τροχαίο στο οποίο ο πατέρας του έχασε τη ζωή του δεν ήταν τυχαίο, γλέντησε με την παρέα του ,σε κέντρο διασκέδασης κάνοντας λογαριασμό 3000 ευρώ!

Όπως γράφει η Φωνή της Ροδόπης:

Το διήμερο «γλέντι» της επίσκεψης του Τούρκου Πρέσβη, Κερίμ Ουράς, στην Κομοτηνή τελείωσε με το «κατασκευασμένο» επιχειρηματία της Άγκυρας, Λεβέντ Σαδίκ, στο κέντρο διασκέδασης «Ηχοδρόμιο» με νταηλίκια από σωματοφύλακες, αλλά χωρίς τον πρέσβη – άλλωστε τι να τον κάνεις όταν συνεχίζει ο Σαδίκ Λεβέντ!!!

Με άφθονο αλκοόλ, καλάθια με λουλούδια και λογαριασμό που άγγιξε τις 3.000 ευρώ ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τούρκων και Ελλήνων επιχειρηματιών στην Κομοτηνή. Με αγενείς τρόπους και προκλητικό ύφος του στιλ «είμαστε τα αφεντικά της Θράκης», απόρροια προφανώς της οικονομικής τους επιφανείας, επιδίδονταν συνεχώς σε σεξιστικού τύπου σχόλια προς κυρίες που βρίσκονταν ή εργάζονταν εκείνη την ώρα στο κέντρο διασκέδασης.

Οι προκλήσεις όμως αυτές δεν έμειναν μόνον σε λεκτικό επίπεδο, καθόσον, σύμφωνα με καταγγελία θαμώνα του μαγαζιού, ο ίδιος δέχτηκε τραμπουκικού τύπου επίθεση από σωματοφύλακες μέσα στις τουαλέτες, επειδή είχε την ατυχή, όπως αποδείχτηκε, έμπνευση να φωτογραφίσει τη σωρό με τα λουλούδια μπροστά και πάνω στο τραπέζι των επιχειρηματιών.

Η κίνηση του αυτή έγινε αντιληπτή από τους σωματοφύλακες, οι οποίοι οδηγώντας τον στις τουαλέτες του ζήτησαν επιτακτικά να διαγράψει οποιαδήποτε φωτογραφία είχε αποθηκεύσει, ελέγχοντας  το κινητό σχολαστικά προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον υπήρχε υλικό από τα πρόσωπα των επιχειρηματιών και κυρίως του Σαδίκ”.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης