Υποστηριξε το militaire
10/01/2024 | 05:20

Όταν ένας καθηγητής του Χάρβαρντ αποδομεί τα παραμύθια για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Ο.Ηλιόπουλος

Militaire News

Η κυβερνητική εμμονή για τα λεγόμενα «ιδιωτικά πανεπιστήμια», την οδηγεί να αντιμετωπίζει ακόμη και το Σύνταγμα ως ένα κουρελόχαρτο, με αποτέλεσμα να ακούμε ασύλληπτα επιχειρήματα για κατάφωρη καταστρατήγηση άρθρων του, τα οποία τα «ξεπερνά η κοινωνία»!!!

Σε ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινής γνώμης έχει ήδη γίνει το απαραίτητο «μασάζ» για να γίνει αποδεκτό το κυβερνητικό αφήγημα περί «ιδιωτικών πανεπιστημίων». Ούτε λίγο, ούτε πολύ αρκετοί πολίτες που αγωνιούν για την εκπαίδευση των παιδιών τους -και καλά κάνουν- δείχνουν να έχουν πιστέψει ότι τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού θα σπεύσουν να ανοίξουν παραρτήματα τους στην Ελλάδα. Που είναι το ψέμα και που η αλήθεια;

Ο Όθων Ηλιόπουλος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής (think tank), αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής του Χάρβαρντ και κλινικός ογκολόγος στο Massachusetts General Hospital Cancer Center είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και να αποδομήσει όλα τα αφηγήματα για τα «ιδιωτικά πανεπιστήμια». Το κάνει με εκκωφαντικό τρόπο ,μιλώντας στο militaire channel και είναι χρήσιμο να ακουστούν οι απόψεις του από όσους θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με την εκπαίδευση των παιδιών τους.

Ο κ.Ηλιόπουλος απαντά και σε ερωτήσεις για τη δημόσια υγεία, ένα ακόμη τομέα που αφορά την καθημερινότητα μας και βρίσκεται υπό διάλυση με στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίηση του. Δεν είναι τυχαίο ότι ένα μόνο fund έχει εξαγοράσει σχεδόν όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας, κάτι που όπως λέει ο κ.Ηλιόπουλος στην μητρόπολη του καπιταλισμού, στις ΗΠΑ, όπου ζει και εργάζεται δεν θα επιτρεπόταν.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης