Υποστηριξε το militaire
Άμυνα Διεθνή
07/11/2023 | 20:21 (ενημερώθηκε 6 μήνες πριν)
Militaire News

Ο ισραηλινός στρατός στο κέντρο της Γάζας

Ο ισραηλινός στρατός στο κέντρο της Γάζας

Ισραηλινοί στρατιώτες επιχειρούν στο κέντρο της πόλης της Γάζας, προπύργιο της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκάλαντ.

Σε ενημέρωση που μεταδόθηκε τηλεοπτικά, ο Γκάλαντ ανέφερε πως ισραηλινοί στρατιώτες έχουν προωθηθεί στο κέντρο της Γάζας και σφίγγουν διαρκώς τον κλοιό γύρω από την ηγεσία της Χαμάς.

Ο ηγέτης της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, ο Γιάχια Σινουάρ, «κρύβεται στο καταφύγιό του, χωρίς να διατηρεί επαφή με τους συνεργάτες του», υποστήριξε ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας, διαβεβαιώνοντας πως η εξόντωσή του είναι θέμα χρόνου.

Απέρριψε για ακόμη μια φορά το ενδεχόμενο προσωρινής παύσης πυρός προτού απελευθερωθούν οι περίπου 240 όμηροι στη Λωρίδα της Γάζας, την οποία χαρακτήρισε «τη μεγαλύτερη βάση τρομοκρατών που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα».

 

Διαψεύδει η πρεσβεία της Παλαιστίνης

Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα στα Ελληνικά ΜΜΕ περί ένοπλης επίθεσης στο προεδρικό κονβόι αυτοκινήτων στη Ραμάλα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, η Πρεσβεία του Κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα τα διαψεύδει κατηγορηματικά.

Τέτοιο συμβάν δεν συνέβη ποτέ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης