Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
10/10/2023 | 05:20 (ενημερώθηκε 7 μήνες πριν)
Militaire News

Ο Α/ΓΕΕΘΑ «βαρίδι» και όχι μόνο για τις ΕΔ! Οι κρίσεις και το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο Α/ΓΕΕΘΑ «βαρίδι» και όχι μόνο για τις ΕΔ! Οι κρίσεις και το εκλογικό αποτέλεσμα

Το να διακινούνται σενάρια που εμπλέκουν τις περιφερειακές-δημοτικές εκλογές με τις Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικά με τις κρίσεις στην κορυφή της πυραμίδας τους δείχνει που έχουμε καταντήσει…

Όπως είχαμε γράψει πριν από περίπου 15 ημέρες από διάφορους νεοδημοκρατικούς αγωγούς είχαν διοχετευθεί προς «αγανακτισμένους» με τον Α/ΓΕΕΘΑ απόστρατους, η διαβεβαίωση ότι είναι θέμα ημερών οι «κρίσεις Αρχηγών»!

Είχαμε γράψει ότι κρίσεις δεν θα γίνουν και αυτό συνδεόταν και με την υποψηφιότητα της συζύγου του κ.Φλώρου, στις περιφερειακές εκλογές. Συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά και η εκλογή της ήταν για πολλούς δεδομένη! Τόσο δεδομένη που η συζήτηση πλέον είχε περιοριστεί σε ποια θέση αντιπεριφερειάρχη θα τοποθετηθεί.

Η σιγουριά για την εκλογή της προερχόταν από την ανεξήγητη πεποίθηση της …δημοφιλίας του Α/ΓΕΕΘΑ! Προφανώς όσοι έχουν τέτοιες απόψεις μάλλον ζουν αλλού ή απλά βιώνουν την πραγματική ζωή μέσα από το X (πρώην twitter) ,όπου δραστηριοποιούνται διάφοροι γραφικοί πλέον υποστηρικτές του νυν Α/ΓΕΕΘΑ.

Το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν καταπέλτης: η σύζυγος του κ.Φλώρου δεν εξελέγη καν και τώρα κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι γι΄  αυτό ευθύνεται η φθορά που έχει υποστεί ο Α/ΓΕΕΘΑ από τις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του από την ΕΥΠ αλλά και τα απίστευτα γεγονότα που «τσαλάκωσαν» την εικόνα των ΕΔ.

Μπορεί να επισπευστούν οι κρίσεις; Θα επαναλάβουμε για ακόμη μία φορά ότι η σχέση Μητσοτάκη-Φλώρου δύσκολα μπορεί να «σπάσει» για πολλούς και διάφορους λόγους. Αυτό προκύπτει από όλα όσα ο πρωθυπουργός έχει ανεχτεί χωρίς να κάνει το παραμικρό! Γνωρίζει τα πάντα κι όμως δεν αντιδρά καθόλου! Συνεπώς ας μην είναι κανείς σίγουρος ότι οι κρίσεις θα γίνουν πριν από το τέλος του χρόνου.

Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει αν η αντιπολίτευση ξυπνούσε επιτέλους και άρχιζε να ασχολείται με το τι συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις συστηματικά με ένταση και εμμονή. Οφείλει να το πράξει γρήγορα, γιατί η κατάσταση στη «γειτονιά» δεν επιτρέπει άλλα τερτίπια και παιχνιδάκια….Ο κ.Φλώρος είναι εδώ και καιρό βαρίδι για τις ΕΔ και όπως αποδείχτηκε όχι μόνο γι ΄  αυτές…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης