Υποστηριξε το militaire
21/09/2023 | 05:20

«Ο κ.Κασσελάκης κάνει γκελ στον κόσμο και αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό»-Ε.Αντώναρος

Militaire News

Ο Ευάγγελος Αντώναρος πρώτα απ΄ όλα με την δημοσιογραφική του οπτική και μετά με την πολιτική του εμπειρία σχολιάζει όσα φριχτά συνέβησαν και σημάδεψαν αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο τη χώρα.

Μετά από 90 ημέρες διακυβέρνησης η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει αμήχανη και σοκαρισμένη από γεγονότα που δεν νομιμοποιείται να λέει ότι την αιφνιδίασαν. Όχι μόνο γιατί είναι συνέχεια των κυβερνήσεων Μητσοτάκη αλλά και επειδή ήταν γεγονότα επαναλαμβανόμενα. Η κακοκαιρία ΙΑΝΟΣ έγινε το 2020 και έπνιξε την ίδια περιοχή που έπνιξε η κακοκαιρία Daniel.

Ο κ.Αντώναρος εκφράζει τη δημοσιογραφική απορία πως το τεράστιο θέμα της Θεσσαλίας έχει «χαθεί» από την επικαιρότητα. «Η κυβέρνηση δείχνει να έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια», λέει ο κ.Αντώναρος.

Ο κ.Αντώναρος σχολιάζει το «φαινόμενο Κασσελάκη» και επισημαίνει ότι ουδείς μπορεί να αγνοήσει το γεγονός ότι η παρουσία του τριπλασίασε την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κ.Κασσελάκης κάνει γκελ όχι μόνο στην ελληνική κοινωνία, αλλά εκτός συνόρων» ,υποστηρίζει και προσθέτει ότι η εμφάνιση Κασσελάκη αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης