Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
08/09/2023 | 01:25
Militaire News

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μας συμπαρίσταται για τις πλημμύρες! Σχόλιο για το θράσος της

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μας συμπαρίσταται για τις πλημμύρες! Σχόλιο για το θράσος της
Άτυπο δείπνο με τους ηγέτες και τους επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών, με τη συμμετοχή ηγετών των Δυτικών Βαλκανίων, χωρών της περιοχής, της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel και του προέδρου της Ουκρανίας Βολόντιμιρ Ζελένσκι για τη διεύρυνση και το ευρωπαϊκό μέλλον της περιοχής με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τη Σύνοδο Ε.Ε.-Δυτικών Βαλκανίων και την "Διακήρυξη της Θεσσαλονίκης" Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μετέφερε τον στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ισχυρή μας ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και τόνισε ότι η ΕΕ είναι σε επαφή με τις ελληνικές αρχές για κινητοποίηση υποστήριξης.

“Η Ευρώπη βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Τουρκία.

Είμαστε έτοιμοι να ενεργοποιήσουμε τον Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ. Μετέφερα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ισχυρή μας ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Είμαστε σε επαφή με τις ελληνικές αρχές για να κινητοποιήσουμε υποστήριξη” σημείωσε με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.

Το σχόλιο του δημοσιογράφου Λεωνίδα Βατικιώτη εξαιρετικά εύστοχο για το θράσος της κυρίας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης