Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
31/07/2023 | 17:50
Militaire News

«Ο επιθεωρητής λείπει ταξίδι για …εκλογές»! Τραγέλαφος με τις «επιθεωρήσεις πυαρασφάλειας» στις ΕΔ

«Ο επιθεωρητής λείπει ταξίδι για ...εκλογές»! Τραγέλαφος με τις «επιθεωρήσεις πυαρασφάλειας» στις ΕΔ

Τραγέλαφος τα όσα συμβαίνουν με την υπόθεση της «επιθεώρησης πυρασφάλειας» σε στρατιωτικούς σχηματισμούς…Η κυβέρνηση επιλέγοντας και στην παρολίγο απώλεια της 111 ΠΜ (!!!) την επικοινωνία και την ουσία είχε αναθέσει στον μέχρι πριν από λίγες ώρες ΥΦΕΘΑ Νίκο Χαρδαλιά τις «επιθεωρήσεις πυρασφάλειας» σε μονάδες. Οι φωτογραφίες που εστάλησαν χθες στα μέσα ενημέρωσης περιελάμβαναν και …απόρρητους χάρτες!

Τελικά ο κ.Χαρδαλιάς πάει για περιφερειάρχης μετά από το ζεϊμπέκικο Πατούλη που τον οδήγησε εκτός της εκλογική κούρσας.

Έτσι σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ οι επιθεωρήσεις θα συνεχιστούν «από τις Γενικές Επιθεωρήσεις των Γενικών Επιτελείων, μέσω συγκρότησης εξειδικευμένων επιτροπών κατά Κλάδο, οι οποίες θα υποβάλλουν συμπεράσματα και συγκεκριμένες προτάσεις για τον κάθε επιθεωρούμενο χώρο στο ΓΕΕΘΑ.

Επικεφαλής των ανωτέρω επί μέρους επιτροπών τίθενται ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, ο Γενικός Επιθεωρητής Πολεμικού Ναυτικού και ο Γενικός Επιθεωρητής ΓΕΑ και τα αποτελέσματα θα υποβληθούν ιεραρχικά στο ΓΕΕΘΑ».

 

ΠΑΣΟΚ : ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ

Σε ανακοίνωση του ο τομέας Άμυνας του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

“Στον απόηχο των εκρήξεων πυρομαχικών και των καταστροφών σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις της 111 Πτέρυγας Μάχης στη Ν. Αγχίαλο, η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υφυπουργός, – νυν εκλεκτός του κυβερνώντος κόμματος για την Περιφέρεια Αττικής-, Νίκος Χαρδαλιάς, επέδειξαν αδιανόητη επιπολαιότητα και προχειρότητα.

Ο κ. Χαρδαλιάς αφού κατονόμασε και περιέγραψε αναλυτικά τις στρατιωτικές μονάδες που επιθεώρησε, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του μπροστά σε απόρρητους στρατιωτικούς χάρτες.

Η Κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να αντιληφθεί ότι η εθνική άμυνα και ασφάλεια επιτάσσουν σοβαρότητα και σε τέτοια θέματα δεν χωρούν φθηνή επικοινωνία και επικίνδυνοι ερασιτεχνισμοί.”

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης