Υποστηριξε το militaire
Videos
08/06/2023 | 05:51 (ενημερώθηκε 11 μήνες πριν)
Militaire News

Πεθαίνοντας στην Ελλάδα! Η εγκατάλειψη του ΕΣΥ και η «μαύρη πρωτιά»της θνησιμότητας

Πεθαίνοντας στην Ελλάδα! Η εγκατάλειψη του ΕΣΥ και η «μαύρη πρωτιά»της θνησιμότητας

Η εγκατάλειψη της δημόσιας υγείας ,ειδικά τα τελευταία χρόνια επιβεβαιώθηκε με τρόπο τραγικό με τους θανάτους δύο γυναικών μέσα σε λίγες ώρες. Μια γυναίκα 63 ετών πέθανε πάνω σε καρότσα αγροτικού στην Κω και μια κοπέλα έγκυος, 19 ετών άφησε την τελευταία της πνοή στη Νέα Μάκρη περιμένοντας μάταια ασθενοφόρο. Και αυτά είναι μόνο δύο περιστατικά…
Ο κ.Παναγιώτης Παπανικολάου , γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας είχε μιλήσει πρόσφατα στο militaire channel για τις θλιβερές πρωτιές της Ελλάδας στη θνησιμότητα και στην υγειονομική κρίση με τον κορονοϊό, αλλά και εκτός αυτής! Τα στοιχεία δεν αμφισβητούνται, προέρχονται από την Eurostat και είναι θλιβερά για την Ελλάδα.

Οι υποψήφιοι επκρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και Στέφανος Κασσελάκης μίλησαν στο Kontra News 9:30 με τον Γιώργο Μελιγγώνη για την τραγική κατάσταση στην Υγεία. Ο κ.Αποστολάκης είχε επισκεφθεί την Κω όπου διαπίστωσε την δραματική κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της Υγείας σε αυτό το τουριστικό νησί.

 

Στην Νέα Μάκρη σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της νεαρής κοπέλας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης