Υποστηριξε το militaire
22/04/2023 | 06:20

«Η κυβέρνηση δείχνει πρόθυμη να μας «φινλανδοποιήσει έναντι της Τουρκίας»-Ευάγγελος Αντώναρος

Militaire News

Τελείως απαράδεκτο το γεγονός ότι Έλληνες πολιτικοί ,στρατιωτικοί και αξιωματούχοι απέφυγαν οποιαδήποτε επίσκεψη στα νησιά του Αιγαίου, χαρακτηρίζει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Ανατολική Αττική ,Ευάγγελος Αντώναρος.

Εκχωρούμε ως χώρα το δικαίωμα οποιοσδήποτε Έλληνας αξιωματούχος να επισκέπτεται οποιοδήποτε σημείο της ελληνικής επικράτρειας; Αυτό κι αν είναι  ένδειξη προθυμίας για Φινλανδοποίηση», λέει ο κ.Αντώναρος. Δηλώνει ανήσυχος και καχύποπτος από την χρήση του όρου συνεκμετάλλευση από Έλληνες πολιτικούς. «Μήπως βλέπουμε να ξετυλίγονται όσα συζήτησε ο κ.Μητσοτάκης με τον κ.Ερντογάν στον Βόσπορο»;

Ο κ. Αντώναρος μιλά για τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών τα οποία θα κρίνουν σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό το εκλογικό αποτέλεσμα.

Σχολιάζει τη συζήτηση που γίνεται περί αυτοδυναμίας ή …τερατογένεση και εξηγεί ότι ο σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας είναι απολύτως νόμιμος και συνταγματικός ακόμη και χωρίς τη συμμετοχή του πρώτου κόμματος.

«Δεν υπάρχει καμία τερατογένεση. Το τέρας το είδαμε , το ζήσαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια με την κυβέρνηση Μητσοτάκη», δηλώνει ο κ.Αντώναρος.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης