Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
09/04/2023 | 08:06 (ενημερώθηκε 1 έτος πριν)
Militaire News

Κοινωνία Αξιών και Φιλελεύθερη Συμμαχία μαζί στις εκλογές της 21ης Μαίου

Κοινωνία Αξιών και Φιλελεύθερη Συμμαχία μαζί στις εκλογές της 21ης Μαίου

Όσοι θέτουν το ερώτημα «και τι να ψηφίσουμε εκτός από τα μεγάλα κόμματα» θα πρέπει να εξετάσουν όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς που θα συμμετάσχουν στην εκλογική αναμέτρηση. Θα υπάρξουν πολλοί και κάποιοι αξίζει νομίζουμε να ακουστούν. Μεταξύ αυτών η Κοινωνία Αξιών του Στέλιου Φενέκου, η οποία συνεργάζεται σε αυτές τις εκλογές με την Φιλελεύθερη Συμμαχία.

Η παρουσίαση της συνεργασίας του έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του Athens Marriott .

Τον Στέλιο Φενέκο, πρόεδρο της «κοινωνίας αξιών», και τη Δέσποινα Λιμνιωτάκη, πρόεδρο της «Φιλελεύθερης Συμμαχίας»,  προλόγισε ο μουσικοσυνθέτης  Μάριος Στρόφαλης  ο οποίος συντόνισε  και τη συζήτηση που ακολούθησε με το κοινό.

Από πλευράς  παρισταμένων τέθηκαν πολλές ερωτήσεις που αφορούσαν τις πολιτικές θέσεις  και των δυο πολιτικών σχηματισμών δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους δύο επικεφαλής  να μιλήσουν για το πρόγραμμά τους στα σημαντικά ζητήματα της οικονομίας, της υγείας, της παιδείας, του δημογραφικού,  της άμυνας,  και της εξωτερικής πολιτικής.

Είναι τιμή για το συνδυασμό η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια και στελεχών της “Ομογένειας”, με δεδομένη τη θέσης της «κοινωνίας αξιών» για  τον Οικουμενικό Ελληνισμό και την σημαντικότητά του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης