Υποστηριξε το militaire
08/04/2023 | 06:30

Κάνουμε ήδη αποστρατιωτικοποίηση στα νησιά του Αιγαίου; Ο Αντιστράτηγος Χρήστος Πουλιανίτης απαντά

Militaire News

Οπλικά συστήματα αποσύρθηκαν ήδη από νησιά του Αιγαίου ,χωρίς να αντικατασταθούν…Τώρα πυκνώνουν οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να «ξηλώσει» όλα τα ρωσικά όπλα που διαθέτει! Μόνο που όπως εξηγεί ο Αντιστράτηγος ε.α Χρήστος Πουλιανίτης στη συνέντευξη του στο militaire channel, «αυτά τα οπλικά συστήματα εντάσσονται στην ραχοκοκκαλιά της ελληνικής αεράμυνας»!

Όπως λέει ο κ.Πουλιανίτης «θα δημιουργηθεί σοβαρότατο ζήτημα, γιατί είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτά τα συστήματα δεν μπορούν να αντικατασταθούν»! Το γιατί δεν μπορούν το εξηγεί με στοιχεία.

Βρισκόμαστε λοιπόν σε φάση αποστρατιωτικοποίησης νησιών όπως απαιτούν οι Τούρκοι; Ο κ.Πουλιανίτης απαντά στο ερώτημα.

«Δεν μαθαίνουμε ακόμη και από τα εγκληματικά μας λάθη», λέει ο Αντιστράτηγος ε.α ,υπενθυμίζοντας το μέγα φιάσκο με την απόσυρση των BMP-1 από νησιά μας χωρίς αυτά να αντικατασταθούν από τα Marder.

Τονίζει ότι ευθύνες για όλα αυτά έχουν και οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων οι οποίοι δεν μπορούν να σιωπούν με όλα αυτά που γίνονται.

Για τα ελληνοτουρκικά ο κ.Πουλιανίτης είναι καυστικός και επισημαίνει ορθότατα ότι δεν είναι δυνατόν να ξεχνάμε διαρκώς την Κύπρο.

Ο κ.Πουλιανίτης λέει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και για την τραγωδία των Τεμπών και όσα ακολούθησαν στον τομέα των ερευνών. Έχοντας γνώση συγκεκριμένων σχεδίων για τέτοιες καταστάσεις , επισημαίνει όσα παράδοξα, παράλογα θα λέγαμε έγιναν μετά από την τραγωδία.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης