Υποστηριξε το militaire
07/04/2023 | 06:30

Εξοπλιζόμαστε ή κοροϊδευόμαστε; Καταιγιστική αποδόμηση του κυβερνητικού αφηγήματος από τον Αντώνη Μυλωνάκη

Militaire News

Ο Αντώνης Μυλωνάκης απόστρατος Αξιωματικός , βουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και υποψήφιος βουλευτής της στην περιφέρεια της ΑνατολικήΣ Αττικής, είναι καταιγιστικός στη συνέντευξη του στο militaire channel!

Αποδομεί με στοιχεία συγκεκριμένα και όχι με γενικότητες το «παραμύθι» που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει «πουλήσει» στους πολίτες περί εξοπλισμών! Από που να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε με αυτά που αποκαλύπτει ο Αντώνης Μυλωνάκης! Μιλά για τις αγορές των δισεκατομμυρίων που εγκρίθηκαν αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι μας εξόπλισαν πραγματικά!

Συγκλονιστικά είναι όσα λέει και για την απόλυτη καταστροφή που επικρατεί στην αμυντική βιομηχανία με την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση. Πολιτική πλήρους αδιαφορίας ακόμη και για υγιείς και συνεχώς αναπτυσσόμενες ιδιωτικές εταιρείες του χώρου που παλεύουν μόνες τους, χωρίς καμία απολύτως βοήθεια.

Ο βουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ καλεί τον κόσμο να πάει και ψηφίσει όποιο κόμμα θέλει, προτείνει όμως στους ψηφοφόρους να δείξουν την υποστήριξη τους σε υποψηφίους κομμάτων που προέρχονται από το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης