Υποστηριξε το militaire
ΠΝ
21/02/2023 | 06:32 (ενημερώθηκε 1 έτος πριν)
Militaire News

Επίδομα κοροϊδίας στο Στόλο! Ακόμη περιμένουν να πιστωθούν τα πλεύσιμα

Επίδομα κοροϊδίας στο Στόλο! Ακόμη περιμένουν να πιστωθούν τα πλεύσιμα

Τα περιβόητα πλεύσιμα ανακοινώθηκαν από τον πρωθυπουργό Σεπτέμβριο μήνα στη ΔΕΘ! Ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος τα «μπλόκαρε» μέχρι πρόσφατα, απαιτώντας το επίδομα να επεκταθεί και στις Ειδικές Δυνάμεις. Για να αντιμετωπίσει τη δικαιολογημένη δυσαρέσκεια του Πολεμικού Ναυτικού που είχε να αντιμετωπίσει μαζικές παραιτήσεις στο Στόλο υποσχέθηκε «νέο μισθολόγιο». Η κυβέρνηση τον ακολούθησε σε αυτό το αφήγημα, χρησιμοποιώντας το «νέο μισθολόγιο» ως «δόλωμα» για να «ψαρέψει ψηφαλάκια»…

Κάπως έτσι τα πληρώματα του Στόλου ανέμεναν από μέρα σε μέρα να πάρουν τα «κουτσουρεμένα» πλεύσιμα και προσπαθούσαν να διαχειριστούν την οργή τους διαβάζοντας τις «αγιογραφίες» για τον Α/ΓΕΕΘΑ.

Μόνο που πλεύσιμα άκουγαν, αλλά πλεύσιμα δεν έχουν ακόμη δει.

Όπως μαθαίνουμε «δεν έχει πιστωθεί τίποτα από το επίδομα στόλου όπως και από την νυχτερινή αποζημίωση».Ειδικά  για τη νυχτερινή αποζημίωση μας επισημαίνουν ότι πρόκειται για κοροϊδία ασύλληπτη γιατί «δεν μπορεί στην αστυνομία να πληρώνονται νυχτερινά περίπου 60 ώρες το μήνα και σε εμάς στις ΕΔ με 4 υπηρεσίες 24ωρες να μας δίνουν συνολικά, αντί για 32ωρες ( 4χ8), 21 ώρες για πληρωμή».

Το κλίμα στο Στόλο ήταν ήδη βαρύ αλλά έχει αρχίσει να γίνεται …ασήκωτο. Ελπίζουμε ότι η νέα ηγεσία του ΓΕΝ θα το έχει αντιληφθεί και στη «μεσημβρινή αναφορά» που δίνει στο ΓΕΕΘΑ θα μεταφέρει την πραγματική εικόνα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης