Υποστηριξε το militaire
11/01/2023 | 06:30

Η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία τα «διαμάντια της και οι μεγάλες δυνατότητες της»! Ν.Παπάτσας

Militaire News

«Η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία διαθέτει πληθώρα εταιρειών διαμαντιών, μικρών και μεσαίων που μπορούν να εισχωρήσουν σε αγορές άλλων χωρών καθώς και στα διεθνή δίκτυα και οπωσδήποτε στις εφοδιαστικές τους αλυσίδες» .

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής Άμυνας και Ασφάλειας (Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α) κ.Νίκος Παπάτσας σε μια συνέντευξη που αποτελεί μήνυμα αισιοδοξίας για την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία.

Ο κ.Παπάτσας μιλά για το σχέδιο δράσης και συνεργασίας με τις εταιρείες της Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α που θα παρουσιαστεί στην Πολιτεία και στις μεγάλες εταιρίες που προμηθεύουν την Ελλάδα με διάφορα συστήματα.

Δεν προσπερνά τα προβλήματα, αλλά δεν στέκεται σ΄  αυτά, προτείνοντας λύσεις εφικτές. Κάνει «προσκλητήριο ενότητας» στο χώρο της αμυντικής βιομηχανίας και μιλά για τη δημιουργία ενός ελληνικού αμυντικού οικοσυστήματος ,όχι μόνο από τις μεγάλες εταιρίες, «αλλά κυρίως από τις μικρές δυναμικές».

Μία συνέντευξη που αποδεικνύει ότι η ελληνική αμυντική βιομηχανία πρέπει να αντιμετωπιστεί ως μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας. Μια συνέντευξη που δείχνει ότι δεν χρειάζεται να «ζηλεύουμε» οποιονδήποτε για την αμυντική του βιομηχανία, γιατί διαθέτουμε και τα μυαλά και τις επιχειρήσεις για να χτίσουμε τη δική μας.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης