Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
07/11/2022 | 06:27 (ενημερώθηκε 1 έτος πριν)
Militaire News

«Σφύριξα κι έληξε»; Ένα πέναλτι προκαλεί συζητήσεις ακόμη και για εκλογές! Οι δηλώσεις Μαρινάκη

«Σφύριξα κι έληξε»; Ένα πέναλτι προκαλεί συζητήσεις ακόμη και για εκλογές! Οι δηλώσεις Μαρινάκη

Μπορεί ένα πέναλτι σε ντέρμπι «αιωνίων» να προκαλεί συζητήσεις ακόμη και για εκλογές; Στην Ελλάδα μπορεί…Τα όσα έγιναν χθες στο ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακού, προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν μέσω των μέσων ενημέρωσης που έχει υπό τον έλεγχο του υποστηρικτής της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Το τελευταίο διάστημα είναι εμφανές όιτ υπάρχουν σύννεφα στις σχέσεις Μαξίμου με τον Β.Μαρινάκη και πολλοί υποστηρίζουν ότι τα ποδοσφαιρικά ζητήματα είναι η αφορμή για την χθεσινοβραδινή έκρηξη Μαρινάκη.

 

Με όλα αυτά από χθες βράδυ κυκκοφορούν διάφορες εκτιμήσεις που δεν αποκλείουν εξελίξεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εκλογές ακόμη και μέσα στον Δεκέμβριο. Η κυβέρνηση έχει ήδη τεράστια προβλήματα με το καυτό θέμα των υποκλοπών να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η κυβέρνηση προς το παρόν σιωπά έχοντας μέχρι τώρα συνηθίσει στην απόλυτη κάλυψη που είχε εξασφαλίσει από τη συντριπτική πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης. Φαίνεται ότι αυτή η κάλυψη δεν θα είναι πλέον δεδομένη. Είναι αναμενόμενο να ακούσουμε ακόμη και για …ποόλεμο που δέχεται η κυβέρνηση από «συμφέροντα», αλλά κάτι τέτοιο θα ακουστεί περισσότερο ως ανέκδοτο!
Ο κόσμος υποφέρει από την ακρίβεια που ΔΕΝ προέκυψε από τον πόλεμο αλλά προϋπήρχε και επιδεινώθηκε απ΄ αυτόν. Αυτό είναι το …πέναλτι που θα πληρώσει η κυβέρνηση . Όλα τα υπόλοιπα είναι και θα παραμείνουν δικαιολογίες που πλέον δεν πείθουν.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης