Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
06/11/2016 | 14:36
Militaire News

Τι είπε ο Τσίπρας στο υπουργικό για τους “νέους”

Τι είπε ο Τσίπρας στο υπουργικό για τους

Θέλω να καλωσορίσω τους νέους και τις νέες από εσάς και να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα καινούρια σας καθήκοντα», είπε ο Πρωθυπουργός ξεκινώντας την τοποθέτησή του στου υπουργικό συμβούλιο.

«Θέλω όμως και στους παλαιότερους να πω ότι ο ρόλος τους τώρα είναι κρισιμότερος και δυσκολότερος από πριν. Διότι ο χθεσινός ανασχηματισμός είναι για μένα μια τομή μέσα στη συνέχεια», συμπλήρωσε.

Ο πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας ότι «Και αν οι νέοι σηματοδοτούν την τομή οι παλιοί σηματοδοτούν τη συνέχεια και έχουν σήμερα ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για τη συνοχή του κυβερνητικού έργου αλλά και την στήριξη των νέων σε μια περίοδο πολύ κρίσιμη., ανέφερε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην εισήγησή του στην σημερινή συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου».

Τόνισε ότι επίσης ότι « βρισκόμαστε πλέον πολύ κοντά στον τερματισμό μιας μακράς περιόδου πολύ δύσκολων αποφάσεων. Τόσο για την κυβέρνησή μας όσο και για μεγάλα τμήματα της κοινωνίας τα συμφέροντα των οποίων αυτή η κυβέρνηση θέλει να εκφράζει.»

Διαβάστε περισσότερα στο thepressroom.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης