Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
31/08/2022 | 12:54
Militaire News

«Καρφώθηκε» ο Γεραπετρίτης για τις υποκλοπές σε Ανδρουλάκη

«Καρφώθηκε» ο Γεραπετρίτης για τις υποκλοπές σε Ανδρουλάκη

Tο Politico επανέρχεται και στέκεται στις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, ο οποίος δήλωσε:

«Απ’ ό,τι μπορώ να αντιληφθώ, δεν υπήρξε κανένα στοιχείο από την παρακολούθηση του κινητού του κ. Ανδρουλάκη, και για αυτό δεν υπήρξε λόγος να συνεχιστεί, ούτε να γνωρίσει το περιεχόμενό της κάποιος τρίτος»..

Και όπως διερωτάται το Politico, ο κ. Ανδρουλάκης έχει δηλώσει πως όταν αποκαλύφθηκε η παρακολούθηση, ο κ. Γεραπετρίτης του ζήτησε να έρθει σε επαφή μαζί του για να τον ενημερώσει για τους λόγους για τους οποίους η παρακολούθηση έλαβε χώρα.

«Προς τι η πρόσκληση από τα μέλη της κυβέρνησης για να μας ενημερώσουν, αν δεν γνώριζαν τους λόγους οι ίδιοι;», ανέφερε ο Χάρης Καστανίδης σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπως αναφέρει το Politico, προσθέτοντας πως «η κυβέρνηση έχει να κρύψει κάτι».

Πώς λοιπόν θα ενημέρωνε ο κ. Γεραπετρίτης τον Νίκο Ανδρουλάκη αφού δεν γνωρίζει τίποτε, ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο πρωθυπουργός;

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε στον ΣΚΑΙ, πως θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και θα πως θα πράξει «όλα τα νόμιμα» όσον αφορά στον τέως διοικητή της ΕΥΠ, Π. Κοντολέοντα.

Και επανέλαβε το ερώτημα: «Χθες ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι δε γνωρίζει τίποτα. Πώς θα με ενημέρωνε, αφού όπως ισχυρίζεται δε γνωρίζει;».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης