Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΥΠΕΘΑ
02/11/2016 | 06:44 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ο Καμμένος “έπεσε” πάνω στον Κωσταράκο! Που έγινε η συνάντηση και τι κλίμα επικράτησε

Ο Καμμένος

Απρόσμενη συνάντηση είχε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στις Βρυξέλλες την περασμένη εβδομάδα, όταν συμμετείχε στην Σύνοδο Υπουργών Άμυνας της Συμμαχίας. Το βράδυ ο ΥΕΘΑ είχε πάει με την ελληνική αντιπροσωπεία σε εστιατόριο των Βρυξελλών για να δειπνήσουν. Φεύγοντας “έπεσαν” πάνω τον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ και νυν πρόεδρο της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ Μ.Κωσταράκο! Ήταν εκεί μαζί με τη σύζυγο του και τον Αντώνη Οικονόμου πρώην Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ που είχε δίπλα του τη δική του σύζυγο.

Παρά τα όσα λέγονται κι ακούγονται για τις σχέσεις Καμμένου-Κωσταράκου οι χειραψίες ήταν θερμές. Οι σχέσεις Καμμένου-Κωσταράκου ήταν πολύ καλές όσο συνυπήρξαν στο ΥΠΕΘΑ. Ο Κωσταράκος θα πρέπει να ξέρει ότι χρωστά στον Καμμένο ότι δεν αποστρατεύθηκε από τις πρώτες κρίσεις που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την άνοιξη του 2015 και παρέμεινε μέχρι το φθινόπωρο. Στα αυτιά του Καμμένου είχαν φθάσει πληροφορίες που ήθελαν τον πρώην Αρχηγό να ήταν δυσαρεστημένος ακόμη και με την αποστρατεία του Σεπτεμβρίου του 2015! Κι αυτό όπως ήταν λογικό είχε προκαλέσει “ψύχρα” στις σχέσεις τους.

Οι “διπλωματικές ικανότητες” Κωσταράκου βεβαίως δεν μπορούν από κανέναν να αμφισβητηθούν. Κι αυτό φάνηκε και στην τυχαία συνάντηση στις Βρυξέλλες.

Ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Οικονόμου είχε την ευκαιρία να δει και να χαιρετήσει κάποιους από τους στρατιωτικούς με τους οποίους είχε συνεργαστεί όσο ήταν στο ΥΠΕΘΑ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης