Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
11/05/2022 | 12:37
Militaire News

Οικονόμου για τιμές καυσίμων: Ποιος ξέρει πού είναι το ταβάνι;

Οικονόμου για τιμές καυσίμων: Ποιος ξέρει πού είναι το ταβάνι;
φωτ. αρχείου

Την ώρα που οι τιμές των καυσίμων όλο και ανεβαίνουν ο Γιάννης Οικονόμου υπογραμμίζει ότι κανείς δεν γνωρίζει το «ταβάνι», αφήνοντας έτσι ανοιχτό «παράθυρο» να δούμε περαιτέρω αυξήσεις το επόμενο διάστημα, χωρίς όμως να κάνει το ίδιο και σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο νέων παρεμβάσεων από την πλευρά της κυβέρνησης.

«Είναι οι τιμές πολύ υψηλές, αλλά φανταστείτε ποιες θα ήταν οι τιμές αν δεν υπήρχαν οι παρεμβάσεις, οι οριζόντιες τολμώ να πω. Βρισκόμαστε σε μια φάση που αντιλαμβάνομαι ότι τα πράγματα έχουν χειροτερέψει αρκετά, άρα η παρέμβαση αυτή που είχε γίνει και φαινόταν πολύ πιο ουσιαστική τώρα κάποιοι λένε «η κατάσταση έχει ξεφύγει, τι άλλο θα γίνει;». Ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιο είναι το ταβάνι;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου.

«Δεν είναι εύκολο κάθε φορά που ξεφεύγει κάτι, να παρεμβαίνεις και να δίνεις ακόμα περισσότερα. Αυτή είναι η πραγματικότητα, πρέπει να το πούμε στον κόσμο», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ό,τι δημοσιονομικός χώρος υπήρξε μέχρι τώρα και ό,τι καινούριες δυνατότητες η κυβέρνηση βρίσκει, τις διαθέτει έτσι ώστε όλο αυτό που περνάμε να έχει το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα σε όλο τον κόσμο», σημείωσε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης