Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
13/04/2022 | 06:10 (ενημερώθηκε 2 έτη πριν)
Militaire News

Ιατρικός εξοπλισμός στην Τέλενδο

Ιατρικός εξοπλισμός στην Τέλενδο

Η Τέλενδος είναι ένα μικρό νησάκι των Δωδεκανήσων απέναντι από την Κάλυμνο. Δύο γενικοί γραμματείς συνεργάστηκαν και το νησάκι απέκτησε απινιδωτή, φορείο και εξοπλισμό για το δημοτικό σχολείο που έχει έναν και μόνο μαθητή!

Ο γενικός γραμματέας της γραμματείας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Αντώνης Οικονόμου ανέλαβαν την αποστολή που όπως φαίνεται από την ευχαριστήρια επιστολή από το Επαρχείο Καλύμνου, εξετελέσθη:

«Προς μεγάλη μας  ικανοποίηση  παραλάβαμε σήμερα  σημαντικό ιατρικό υλικό για το νησί της Τελένδου , που μας απεστάλη έπειτα από συνδρομή της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού και προσωπικά  του Γενικού Γραμματέα κ. Δημητριάδη Γρηγόρη. Συγκεκριμένα πρόκειται  για την παραλαβή αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή  και φορείου , τα οποία  είναι απόλυτα αναγκαία για ένα  μικρό και απομακρυσμένο  νησί. 

 Ταυτόχρονα παραλάβαμε  σύγχρονο   εξοπλισμό (laptop, ηχεία, πίνακα μαρκαδόρου και ψυγείο)  για το Δημοτικό Σχολείο της Τελένδου, ώστε ο  μοναδικός μαθητής του νησιού να μην  υπολείπεται κατά το δυνατόν σε εκπαιδευτικές ευκαιρίες,  από τους μαθητές των μεγάλων νησιών .  

Ευχαριστούμε  πολύ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, που δείχνει ότι τα απομακρυσμένα νησιά  τελικά δεν είναι ξεχασμένα. 

Θερμές ευχαριστίες  και στον Γενικό Γραμματέα  του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας  κ. Αντώνη Οικονόμου  για τη συνεισφορά και τη συνδρομή του».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης