Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική ΥΠΕΘΑ
09/10/2016 | 06:17 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Όλο το κείμενο των Wikileaks για Καμμένο και Κάρτερ

Όλο το κείμενο των Wikileaks για Καμμένο και Κάρτερ

Αν και η σχέση τους έχει αποκατασταθεί εδώ και αρκετό καιρό,η απόφαση του Αμερικανού υπουργού Άμυνας Άστον Κάρτερ να αναβάλει την συνέντηση που είχε με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο σ΄εκείνο το ταξίδι στις ΗΠΑ παραμένει ένα μυστήριο.

Πολλές εξηγήσεις έχουν δοθεί με δημοφιλέστερη τις σχέσεις και τα ταξίδια του Π.Καμμένου στη Ρωσία.Επισήμως πάντως δεν έχει δοθεί μια οριστική απάντηση.

Στο διάστημα από εκείνο το συμβάν μέχρι σήμερα,οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις ειδικά στον αμυντικό τομέα είναι ανέφελες και αρμονικές.Όπως γράφουμε σ΄ άλλο ρεπορτάζ του Militaire.gr η Ελλάδα φιλοδοξεί να διεκδικήσει με επιτυχία την υπογραφή μιας συμφωνίας που θα προβλέπει στρατιωτική βοήθεια στην Ελλάδα.

Κάρτερ και Καμμένος έχουν αφήσει πλέον πίσω την εποχή της ψυχρότητας αν και πλέον δεν έχει και τόση σημασία. Ο Κάρτερ πολύ σύντομα αποχωρεί από το Πεντάγωνο και στο επιτελείο του ΥΕΘΑ αναζητούν την επαφή με την “επόμενη μέρα”,όποια κι αν είναι αυτή.

Η αποκάλυψη των Wikileaks για τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η απόφαση Κάρτερ να μην γίνει η συνάντησή του με τον Καμμένο,έχει το ενδιαφέρον της. Μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ  ΟΛΟ το κείμενο του e mail που είχαν λάβει 50 κορυφαίοι Αμερικανοί πολιτικοί από ομογενείς.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης