Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ο Πρόεδρος οι τουρκικές προκλήσεις και η Ευρώπη των “αδιάφορων”

Ο Πρόεδρος οι τουρκικές προκλήσεις και η Ευρώπη των

Κάθε αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάννης, είναι αμφισβήτηση ευρωπαϊκού εδάφους, διαμήνυσε από την Κάρπαθο, κατά την τελετή ανακήρυξης του ως επίτιμου δημότη του νησιού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, τονίζοντας ότι εφ’ όσον παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο παραβιάζεται και η ειρήνη. Αυτό το θέμα αφορά και την Ευρώπη τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας γιατί τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Ευρώπης, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Πάρα πολύ ωραία τα λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.Και πολύ σωστά…Επειδή όμως είναι πάρα πολλά χρόνια στην πολιτική γνωρίζει όσο λίγοι ότι οι Ευρωπαίοι ΠΟΤΕ δεν έκαναν το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για να υπερασπίσουν το ευρωπαϊκό τους έδαφος.Αντιθέτως μετά από τις τελευταίες δηλώσεις πρόκληση του Ερντογάν,οι Γερμανοί “έκλεισαν” το μάτο στον Ερντογάν. Οι Αμερικανοί επίσης συνέχισαν να παίζουν τον διαχρονικό ρόλο του Πόντιου Πιλάτου.

Συνεπώς όλα όσα είπε ο Πρόεδρος καλώς τα είπε,γιατί πρέπει να λέγονται.Ίσως θα ΄πρεπε σιγά,σιγά να υψώσουμε τους τόνους έναντι της ‘Ενωσης των αδιάφορων (;) η οποία πλέον μοιάζει να μην έχει καμία συνοχή,στόχο και πορεία…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης