Υποστηριξε το militaire
ΥΠΕΘΑ
17/01/2022 | 06:20 (ενημερώθηκε 2 έτη πριν)
Militaire News

Μεταθέσεις στην ΠΑ: Κανείς πλέον δεν μπορεί να πει ότι «δεν ήξερε»

Μεταθέσεις στην ΠΑ: Κανείς πλέον δεν μπορεί να πει ότι «δεν ήξερε»

Τα όσα περιέγραψε στη συνέντευξη της στο miltaire.gr η Επισμηναγός Γεωργία Λαζίδου, επιβεβαίωσαν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με τις μεταθέσεις των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας…

Είχε προηγηθεί ένα ακόμη στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας ο Αριστείδης Κασιδόπουλος που είχε θέσει ερωτήματα για τις μεταθέσεις…  Αντί να διερευνηθούν όσα είπε…τιμωρήθηκε! Η κυρία Λαζίδου επιβεβαίωσε και έδωσε απαντήσεις και τώρα κανένας δε μπορεί να ισχυριστεί ότι «δεν ήξερα».

Ούτε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, ούτε ο Α/ΓΕΑ που υποθέτουμε ότι θα προσπαθήσουν τουλάχιστον να διαπιστώσουν τι γίνεται: ευθύνονται κάποιοι «μπαρμπάδες από την Κορώνη», φαινόμενο «διαχρονικό» στις Ένοπλες Δυνάμεις κι όχι μόνο ή πρόκειται για κάτι άλλα πολύ πιο περίπλοκο και βαθύτερο; 

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ειδικά της αξιωματικής που προσπαθούν να «τα ΄χουν καλά με όλους»  στοχεύοντας όπως και η ΝΔ στα «ψηφαλάκια», επίσης δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι «δεν ήξεραν» και να παριστάνουν τους «Πόντιους Πιλάτους». Ο ρόλος τους είναι να ασκούν έλεγχο στην κυβέρνηση σε όλα τα πεδία και κατά τη γνώμη μας ειδικά στον χώρο της Άμυνας και χωρίς καμία αμφιβολία σ΄ ότι έχει να κάνει με τα θέματα του προσωπικού.

Για όσους διερωτώνται πως είναι δυνατόν εν ενεργεία στελέχη δημόσια να μιλούν για τις αδικίες που θεωρούν ότι υφίστανται την απάντηση την έδωσε η ίδια η Επισμηναγός Λαζίδου: δεν έχουν πλέον τίποτα απολύτως να χάσουν! 

Γι΄ αυτό στην κυβέρνηση καλό θα είναι να πάψουν να θεωρούν τα πάντα δεδομένα σ΄ ότι αφορά στο προσωπικό.Δυόμιση χρόνια είναι υπέρ αρκετά για να έχουν βγάλει συμπεράσματα οι άνθρωποι των ΕΔ. 

Όλες οι ειδήσεις

Αγωγό Κύπρου-Ισραήλ-Τουρκίας προτείνουν Αμερικανοί! Αποκαλυπτικό βίντεο
Η μάχη μιας άριστης Αξιωματικού της ΠΑ με την αδικία! Τι συμβαίνει με τις μεταθέσεις; Γ.Λαζίδου
Μπορεί ο κ.Σαδίκ να λέει ότι θέλει εναντίον της Ελλάδας χωρίς συνέπειες; Ο Δ.Παντής απαντά
«Η Ελλάδα παραιτήθηκε από την αξίωση για χωρικά ύδατα στα 12 μίλια»
Ο πιλότος που αυτομόλησε το 1949 για να μη σκοτώσει με ναπάλμ τον αδελφό του

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης