Υποστηριξε το militaire
13/12/2021 | 06:20

«Ορθή επανάληψη» ιατρικής γνωμάτευσης με ημερομηνία προγενέστερη της…γνωμάτευσης! Όλα γίνονται στις ΕΔ!

Militaire News

Είναι σπάνιο εν ενεργεία στρατιωτικός να μιλά δημόσια για τα εργασιακά προβλήματα του; Υποτίθεται ότι αυτά είχαν ξεπεραστεί εδώ και χρόνια και ότι η εκπροσώπηση των στρατιωτικών ήταν πλέον αποδεκτή… Φαίνεται ότι γυρνάμε πολλά χρόνια πίσω. Η περίπτωση του στρατιωτικού Αριστείδη Κασιδόπουλου που έχει ήδη δυο φορές μιλήσει στο Militaire για τα θέματα των μεταθέσεων είναι ενδεικτική.

Ο κ.Κασιδόπουλος τολμά για τρίτη φορά να βγει δημόσια και να μιλήσει ,αυτή τη φορά για την απίστευτη «περιπέτεια» που ζει κι έχει να κάνει με θέμα υγείας και το πως αυτό αντιμετωπίζεται από την υπηρεσία του. Αν ο τρόπος αντιμετώπισης έχει να κάνει με την απόφαση του να βγει και να μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα του προσωπικού των ΕΔ είναι μια σκέψη που όποιος κι αν την κάνει δεν μπορεί να κατηγορηθεί για καχυποψία.

Τα όσα λέει ο κ.Κασιδόπουλος συνοδεύονται από έγγραφα.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης