Υποστηριξε το militaire
Πρώτη Γραμμή
23/10/2021 | 12:51 (ενημερώθηκε 3 έτη πριν)
Militaire News

«Με έβαλε ο Σατανάς»: Πυροβολούσε σε κατάσταση αμόκ – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας στη Νέα Ερυθραία

«Με έβαλε ο Σατανάς»: Πυροβολούσε σε κατάσταση αμόκ - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας στη Νέα Ερυθραία

Πυροβολισμοί στη Νέα Ερυθραία με έναν νεκρό και έναν τραυματία. Πρόκειται για υπαλλήλους της εταιρείας φυσικού αερίου, που δέχτηκαν ξαφνικά πυροβολισμούς από κάτοικο της περιοχής.

Το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στην οδό Τατοΐου, στη Νέα Ερυθραία το πρωί του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου. Ξαφνικά, ένας άνδρας εμφανίστηκε και πυροβόλησε τους δύο υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου, τους οποίους τραυμάτισε σοβαρά. Λίγη ώρα αργότερα, ο ένας από τους δύο, ηλικίας 43 ετών, κατέληξε στο νοσοκομείο ΚΑΤ που είχε μεταφερθεί.

Το ένα από τα θύματα δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και ο δεύτερος πυροβολισμούς πισώπλατα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο δράστης είναι κάτοικος σε πολυκατοικία στην οδό Σκουφά και είναι περίπου 40 ετών. Πήρε ένα όπλο, κατέβηκε από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 50 μέτρα και έφτασε στο σημείο που ήταν οι άντρες. Εκεί, εντελώς απρόκλητα άρχισε να πυροβολεί. Πυροβόλησε συνολικά 5 φορές.

Μετά επέστρεψε σπίτι του, για να ξαναγεμίσει το όπλο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών. Ανέβηκε στην ταράτσα όπου τον συνέλαβαν οι άντρες της Άμεσης Δράσης. Όταν τον έπιασαν φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανάς να το κάνω!»

Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για άντρα με ψυχολογικά προβλήματα. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

Δραματικές περιγραφές

Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά τον εν ψυχρώ πυροβολισμό δύο υπάλληλων φυσικού αερίου στην Κηφισιά, περιέγραψε κάτοικος της περιοχής στον Σκάι. «Ακούω ξαφνικά πολλούς πυροβολισμούς. Είδα τον έναν πεσμένο κάτω και φώναζε ‘’βοηθήστε με’’», «ο άλλος του έλεγε ‘’Βασίλη κρατήσου’’».

Όλες οι ειδήσεις

ΗΠΑ: Το όπλο με το οποίο πυροβόλησε ο Άλεκ Μπάλντουιν είχε αληθινές σφαίρες, ανέφερε η αστυνομία

Πέραμα: Ανταλλαγή πυρών με νεκρό και τραυματίες μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών

Αυθάδεια και αναίδεια: Η τελευταία γραμμή άμυνας του Ερντογάν

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης