Υποστηριξε το militaire
ΤΟΥΡΚΙΑ
15/07/2021 | 06:15 (ενημερώθηκε 3 έτη πριν)
Militaire News

Η Τουρκία στέλνει εποίκους στη βόρεια Συρία

Η Τουρκία στέλνει εποίκους στη βόρεια Συρία

 Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κουρδικού Πρακτορείου Ειδήσεων ΑΝΗΑ που εδρεύει στις Βρυξέλλες ,οι Τούρκοι εγκαθιστούν οικογένειες Αφγανών στη Βόρεια Συρία, στην περιοχή Tel Abyad που βρίσκεται υπό την κατοχή τους.

Οι Αφγανοί τοποθετούνται στα σπίτια των Σύριων που εκδιώχθηκαν από τα εδάφη τους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις εγκαθιστούν και τις οικογένειές των μισθοφόρων τους στα σπίτια των Σύριων με σκοπό την αλλοίωση της δημογραφικής σύνθεσης της περιοχής.

Με την στήριξη του Πακιστάν  λειτουργούν ένα σχολείο το Αχμέτ Γιασίν, όπου στέλνουν Τούρκους εκπαιδευτικούς.

Παλιά τους τέχνη ο εποικισμός. Τα ίδια έκαναν στην Κύπρο και παντού όπου βάζουν το πόδι τους.  Με την μεταβολή της πληθυσμιακής σύνθεσης αποκτούν δικαιώματα και διεκδικούν εδάφη. Έτσι πήραν την Αλεξανδρέττα από τη Συρία. Γι αυτό το λόγο παλεύουν με νύχια και με δόντια για τις μουσουλμανικές μειονότητές στα Βαλκάνια. Ειδικότερα για την Θράκη , όπου πρέπει να εφαρμοστεί ο όρος της αμοιβαιότητας. Μετά τη συρρίκνωση του Ελληνισμού στην Κωνσταντινούπολη έπρεπε να μειωθεί αντίστοιχα και ο πληθυσμός της Μειονότητας στη Θράκη. Εμείς, όμως, είμαστε πολιτισμένος λαός και δεν κάνουμε τέτοιες βαρβαρότητες. Απλά αναγκαζόμαστε να πληρώσουμε βαρύ τίμημα για την εκλεπτυσμένη  συμπεριφορά μας έναντι ενός πρωτόγονου γείτονα που δεν χαμπαριάζει από τέτοιες αβρότητες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης