Υποστηριξε το militaire
Πρώτη Γραμμή
18/06/2021 | 15:14 (ενημερώθηκε 3 έτη πριν)
Militaire News

Να άκουσε άραγε αυτή τη φορά το συνδικαλιστή της η ηγεσία της ΕΛΑΣ και ο κ.Χρυσοχοίδης;

Να άκουσε άραγε αυτή τη φορά το συνδικαλιστή της η ηγεσία της ΕΛΑΣ και ο κ.Χρυσοχοίδης;

Για μία ακόμη φορά δηλώσεις του συνδικαλιστή της αστυνομίας Στ. Μπαλάσκα προκαλούν τους πολίτες και δημιουργούν μέγα θέμα στην ΕΑΣ, η ηγεσία της οποίας παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Όπως και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Μπορεί οι διαβεβαιώσεις ότι “δεν υπάρχει ούτε ένα στο εκατομμύριο να ξεφύγει καταδικασμένος χρυσαυγίτης” να αντιμετωπίστηκαν ακόμη και χιούμορ από μερίδα πολιτών, όταν ο υπαρχηγός της Χ.Παππάς έφυγε σαν κύριος και ακόμη αναζητείται, τώρα όμως οι δηλώσεις για τις δολοφονίες γυναικών προκαλούν οργή.

Πολλές φορές έχουμε γράψει ότι είναι μάλλον ελληνική πρωτοτυπία σχεδόν κάθε μέρα συνδικαλιστές των σωμάτων ασφαλείας να ΄χουν τηλεοπτική παρουσία και να απαντούν ακόμη και σε ερωτήσεις που καμία σχέση δεν έχουν με τα εργασιακά των συναδέλφων τους! Αυτά δε νομίζουμε ότι γίνονται πουθενά αλλού στον κόσμο.

Να υπενθυμίσουμε ότι όταν πριν μερικά χρόνια ,επί κυβερνήσεως Σαμαρά ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανέστης Τσουκαράκης …τόλμησε να ρωτήσει αν έρχονται κι άλλες περικοπές στους μισθούς των στρατιωτικών μόνο την…απόταξη του δεν απαίτησαν! Τώρα σιωπή;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης