Υποστηριξε το militaire
ΠΝ
11/04/2021 | 21:52
Militaire News

Στρατηγική επένδυση στη Σύμη από έναν ναύαρχο

Στρατηγική επένδυση στη Σύμη από έναν ναύαρχο

Την Σύμη και το τουριστικό καταφύγιο της Πέδης επισκέφτηκαν σήμερα ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίο Γιώργος Χατζημάρκος, ο υφυπουργός Περιβάλοντος Γιώργος Αμυράς ,ο γγ του υπουργείου Περιβάλλοντος Κώστας Αραβόσης, ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης και ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

Το τουριστικό καταφύγιο της Πέδης εκμίσθωσε για 8 χρόνια μετά από πλειοδοτικό διαγωνισμό η εταιρεία  FYLY YACHTING/MSI HELLAS , με σκοπό την αναβάθμιση της σε μαρίνα πλοίων αναψυχής υψηλών προδιαγραφών και παροχής υπηρεσιών. Τους επισήμους υποδέχτηκαν εκ μέρους της αναδόχου εταιρείας, ο ναύαρχος ε.α Βασίλης Πολίτης, και ο πολιτικός μηχανικός και τεχνικός διευθυντής Θοδωρής Κυπραίος.

Η μαρίνα της Πέδης όπως είπε και ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ.Χατζημάρκος, αποτελεί στρατηγική επένδυση για τα Δωδεκάνησα και θα δώσει νέα πνοή ανάπτυξης και θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία της Σύμης. Επίσης η ανάδοχος εταιρεία εκτός των λιμενικών έργων και νέων θέσεων ελλιμενισμού και υποδοχής yachts  θα ιδρύσει σύντομα και ναυτικό όμιλο στις εγκαταστάσεις της μαρίνας με σκοπό την εκπαίδευση των νέων παιδιών στο ναυταθλητισμό, κάτι που δεν υπήρχε μέχρι σήμερα στη Σύμη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης