Υποστηριξε το militaire
07/11/2020 | 06:30

Πόλεμος σε 3 μέτωπα: Κορονοϊός, Οικονομία ,Ελληνοτουρκικά! Ο Νικήτας Κακλαμάνης στο Militaire

Militaire News

Τρία τα ανοιχτά και σοβαρά μέτωπα που η χώρα καλείται να αντιμετωπίσει: Ελληνοτουρκικά, κορονοϊός και οικονομία.

Ο Α΄Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης μιλά και για τα τρία στη συνέντευξη του στο Militaire. Όπως πάντα μιλά ανοιχτά και χωρίς να φορά “κομματικά γυαλιά”.

Για τον κορονοϊό μιλά πρώτα απ΄ όλα ως ιατρός που γνωρίζει καλά το δημόσιο σύστημα υγείας. Ζητά την υποστήριξη του και την ενίσχυση του. Αποκαλύπτει ότι εισηγήθηκε την παραμονή όσων ιατρών συνταξιοδοτούνται μέχρι τέλος του χρόνου , για τουλάχιστον έξι μήνες .Όπως λέει πιστεύει ότι σχεδόν όλοι θα θελήσουν να παραμείνουν στις θέσεις τους και να προσφέρουν. Πόσο καλά γνωρίζει πλέον η επιστημονική κοινότητα τον κορονοϊό για να τον αντιμετωπίσει; Τι θα γίνει με τα εμβόλια και τι απαντά σ’ όσους ανησυχούν ότι μπορεί να μην είναι ασφαλή, λόγω της ταχύτητας με την οποία προχωρούν οι έρευνες.

Ο κ.Κακλαμάνης μιλά για την άμεση επίπτωση που έχει η υγειονομική κρίση στην οικονομία της χώρας.

Για τα ελληνοτουρκικά ο κ.Κακλαμάνης εκφράζει τις ανησυχίες του για τη στάση που θα τηρήσει ο Ερντογάν ,μέχρι τις 20 Ιανουαρίου όταν θα εγκατασταθεί ο νέος Πρόεδρος στο Λευκό Οίκο. Η συνέντευξη έχει μαγνητοσκοπηθεί το βράδυ της Πέμπτης . Μόλις είχε αρχίσει να διαφαίνεται ότι νικητής θα ΄ναι ο Μπάϊντεν. Ο κ.Κακλαμάνης λέει ότι ουδείς πρέπει να περιμένει θαύματα από την εκλογή Μπαϊντεν. Ο πυρήνας της αμερικανικής πολιτικής δεν θα αλλάξει.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης