Υποστηριξε το militaire
Πρώτη Γραμμή
26/04/2020 | 13:00
Militaire News

Εταιρεία συνεδρίων αναλαμβάνει απολυμάνσεις στις φυλακές! Πράματα και θάματα την εποχή του κορονοϊού…

Εταιρεία συνεδρίων αναλαμβάνει απολυμάνσεις στις φυλακές! Πράματα και θάματα την εποχή του κορονοϊού...

“Πράματα και θάματα” γίνονται την περίοδο του κορονοϊού στην Ελλάδα! Το insidestory.gr αποκαλύπτει ακόμη μία περίεργη υπόθεση με απ΄ ευθείας ανάθεση απολύμανσης και απεντόμωσης των φυλακών της χώρας σε εταιρεία η οποία διοργανώνει συνέδρια!!! Αξία της σύμβασης; 326 χιλιάδες ευρώ….
Η εταιρεία όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του insidestory.gr επέκτεινε το αντικείμενο της στις…απολυμάνσεις 9 ημέρες πριν από την υπογραφή της σύμβασης!
Γράφει το insidestory.gr :

“Η ανάδοχος μονοπρόσωπη ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία ιδρύθηκε με εταιρικό κεφάλαιο €100 τον Νοέμβριο του 2018 με έδρα τη Γλυφάδα, ενώ στη συνέχεια (τον Ιούνιο του 2019) μεταφέρθηκε κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Κύρια δραστηριότητά της (ΚΑΔ) είναι οι υπηρεσίες διοργάνωσης συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων. Δηλαδή δεν είχε καμία σχέση με απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, τουλάχιστον όχι μέχρι τις αρχές Μαρτίου, όπως θα δούμε παρακάτω. Με βάση το αρχικό καταστατικό της, μεταξύ των σκοπών της συγκαταλέγονταν η εκμετάλλευση και διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων και σεμιναρίων, η παροχή υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων, η εμπορία κοσμημάτων και αξεσουάρ, το εμπόριο γλυκισμάτων και η εκμετάλλευση διαμερισμάτων μέσω Airbnb. Στις 11 Μαρτίου του 2020, δηλαδή μόλις οκτώ ημέρες πριν γίνει η απευθείας ανάθεση της απολύμανσης όλων των φυλακών της χώρας, η 27χρονη μοναδική εταίρος της ΙΚΕ προσθέτει στους σκοπούς της εταιρείας της και την παροχή υπηρεσιών καθαρισμών και απολυμάνσεων επαγγελματικών και οικιακών χώρων. Η σχετική τροποποίηση του καταστατικού αναρτήθηκε στο ΓΕΜΗ στις 20 Μαρτίου, δηλαδή μία ημέρα μετά την ημερομηνία της απευθείας ανάθεσης από τη Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής (19 Μαρτίου) και την ίδια με την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής σύμβασης”.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ και την τεκμηρίωση του ΕΔΩ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης