Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πολιτική
03/03/2019 | 16:23 (ενημερώθηκε 5 έτη πριν)
Militaire News

Ο Μπαρόζο ως τι προσκλήθηκε να μιλήσει στο Φόρουμ των Δελφών;

Ο Μπαρόζο ως τι προσκλήθηκε να μιλήσει στο Φόρουμ των Δελφών;

Στο τέταρτο οικονομικό φόρουμ των Δελφών προσκλήθηκε να μιλήσει ο πρώην πρόεδρος της της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο! Ως τι ακριβώς;

Υπενθυμίζουμε για όσους περιέργως παριστάνουν ότι το ΄χουν ξεχάσει ότι ο Μπαρόζο αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θητείας του άρχισε να δουλεύει στην επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs!!!

Το θέμα εξέτασε  η επιτροπή ηθικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Μπορείτε να γελάσετε πριν σας υπενθυμίσουμε τι είχε αποφανθεί:

«Με βάση τις πληροφορίες που δόθηκαν από τον κ. Μπαρόζο σε επιστολή που απηύθυνε προς τον πρόεδρο Γιουνκέρ και σύμφωνα με το Κώδικα Δεοντολογίας για τους επιτρόπους, δεν υπάρχουν αρκετά τεκμήρια για να στοιχειοθετηθεί παραβίαση της υποχρέωσης για ακεραιότητα και διακριτικότητα».

Το ερώτημα παραμένει: ο Μπαρόζο ως τι προσκλήθηκε να μιλήσει στο τέταρτο οικονομικό φόρουμ των Δελφών; Ως επιτυχημένος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ως επιτυχημένο στέλεχος της Goldman Sachs ή ως πρότυπο για το πως παίζεις τις τύχες των Ευρωπαίων πολιτών για να εξασφαλίσεις την επόμενη ακριβοπληρωμένη θεσούλα σου;

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης