Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΘΡΑΚΗ
14/08/2016 | 08:47
Militaire News

Οι ψευδομουφτήδες της Θράκης στον Τούρκο πρωθυπουργό

Οι ψευδομουφτήδες της Θράκης στον Τούρκο πρωθυπουργό

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε,σύμφωνα με δημοσιεύματα θεωρείτε από την Άγκυρα ως “συμπαθών” το σύστημα Γκιουλέν.Κι αυτό όπως έχουμε όλοι καταλάβει είναι …μεγάλο πρόβλημα.Ο Μέτε αλλά και ο ψευδομουφτής Κομοτηνής πάντως μαζί με άλλους μουφτήδες από τα Βαλκάνια βρέθηκαν στην τουρκική βουλή και συναντήθηκαν με τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Όπως γράφουν τα tourkikanea.gr  που έχουν μεταφράσει τουυρκικά δημοσιεύματα,“o πρωθυπουργός τ. Μπιναλί Γιλντιρίμ, δέχτηκε στην βουλή τον υπουργό Θρησκευτικών Υποθέσεων του Μαυροβουνίου Ριφάτ Φέιζιτς, τον αρχιμουφτή Βουλγαρίας Δρ. Μουσταφά Χατζί, τον μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, τον μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και την επιτροπή μαζί τους.

Ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ στα πλαίσια της συνεδρίασης τη κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΡ,, έστειλε σκληρά μηνύματα προς την οργάνωση FETÖ.  Εντύπωση προκάλεσε πως στην κρίσιμη συνεδρίαση μετείχαν ο υπουργός Θρησκευτικών υποθέσεων Μαυροβουνίου, ο αρχιμουφτής Ρουμανίας και οι μουφτήδες από Δυτική Θράκη και Βουλγαρία”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης