Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, παρέδωσαν την νούμερο 6 ΤΠΚ στο Πολεμικό Ναυτικό. Απλήρωτοι και ταλαιπωρημένοι από την πολύχρονη εργασιακή περιπέτεια έκαναν τη δουλειά τους. Μόνο που στη τελετή παράδοσης και ύψωσης σημαίας κανένας δεν τους κάλεσε. Ούτε έναν εκπρόσωπο τους δεν κάλεσαν από το ΥΠΕΘΑ. Στη τελετή ήταν μόνο στελέχη του ΠΝ.
Όπως γράφουν κάποιοι από τους εργαζόμενους “στην ολιγόωρη αλλά τόσο σημαντική για όλους εμας τελετή δεν κλήθηκαν να παραστούν ούτε οι εργαζόμενοι ούτε οι εκπρόσωποι τους.Η δε ώρα πού επελέγη,ενώ ήταν διαθέσιμη όλη η ημέρα ήταν το απόγευμα και εφόσον είχαν αποχωρήσει όλοι οι εργαζόμενοι από το ναυπηγείο.Ο αποκλεισμός των εργαζομένων από την τελετή αποτελεί βαρύτατο ατόπημα και προσβολή προς όλους αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι σε αντίξοες συνθήκες μόχθησαν και κατέθεσαν την ψυχή τους προκειμένου να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το σκάφος.Εμεις παρόλες τις απρεπειες και τις προσβολές και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που οι εργαζόμενοι δεν φέρουν καμία ευθύνη για αυτες,θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να εργαζόμαστε και στη Ν7 ΤΠΚ μέχρι να την παραδώσουμε ολοκληρωμένη στο Π.Ν.Αρκει βέβαια να μας το επιτρέψει η Κυβέρνηση με τις επιλογές που θα αποφασίσει.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016