Υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Τσιτσιλιάνος υπεύθυνος του τομέα Άμυνας του Ποταμιού

Ο Γιώργος Τσιτσιλιάνος υπεύθυνος στον τομέα Άμυνας του Ποταμιού, βρήκε αναγκαστικά νέα πολιτική στέγη. Επέλεξε το ΚΙΝΑΛ και στο κείμενο του εξηγεί γιατί:

” Δεν έχω μπάρμπα στην Κορώνη , Δώστε μου την ψήφο σας , δεν θα σας διαψεύσω ”

Αγαπητοί μου ,
Μετά την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού να μη συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου , με την οποία διαφώνισα , αποφάσισα να συμμετέχω στις προσεχείς εκλογές με το Κίνημα Αλλαγής στο βόρειο τομέα της Αττικής .
Εκτιμώ ότι οφείλω να δώσω κάποιες εξηγήσεις για την εν λόγω επιλογή μου , σεβόμενος το αποτέλεσμα και τις ευαισθησίες του λαού μας, των εκλογών της 26ης Μαΐου.
Είναι ο πλέον κοντά μου ιδεολογικός κεντροαριστερός προοδευτικός δημοκρατικός χώρος.
Πιστεύω ότι η πατρίδα μας χρειάζεται ένα αναγεννημένο κεντρώο χώρο ,που πάντα υπήρχε στην χώρας μας , ο οποίος με νέα νοοτροπία , θα είναι αντίπαλος από τις λογικές της συντήρησης και του λαϊκισμού που πρεσβεύουν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ αντιστοίχως .
Ο δικομματισμός και η αρχομανία της εξουσίας είναι λογικές που είναι αντίθετες από τα πιστεύω μου .Το μονοπώλιο της εξουσίας , με την νοοτροπία που επικρατεί στην χώρας μας , τα μεγάλα συμφέροντα που είναι συνάρτηση με την ανάλογη διαφθορά , δημιουργούν τους αντίστοιχους πυρήνες ανηθικότητας στην εφαρμογή της χρηστής διοίκησης .Συνεπώς χρειάζεται ένα αποτελεσματικό αντίβαρο , που θα δίνει λύσεις σε περιπτώσεις παράλειψης της νομοθεσίας , ρεβανσισμού και σε αυθαίρετες αποφάσεις που πληγώνουν την κοινωνία και όχι μόνο. Όπως δε , έχει κατανεμηθεί ο πολιτικός χάρτης στην παρούσα περίοδο , εκτιμώ ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει την δυνατότητα να παίξει αποτελεσματικά αυτόν τον ρόλο.
Είμαι αντιδιαμετρικά αντίθετος με το ρουσφέτι , την αναξιοκρατία , τον ρεβανσισμό και με την μη απονομή της δικαιοσύνης .
Πιστεύω ότι αν θέλετε να αλλάξει το επίπεδο συζήτησης και συνεννόησης στην βουλή για όλα τα θέματα που μας απασχολούν , το εκλογικό σώμα οφείλει να επιλέξει αυτούς που θα ενώσουν και θα δώσουν λύσεις στα καυτά προβλήματα που απασχολούν τον λαό μας .
Κλείνοντας , θέλω να ευχαριστήσω :
– Την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και ιδιαίτερα την πρόεδρο Φ. Γεννηματά που με επέλεξαν να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό τους , ως υποψήφιο βουλευτή στο βόρειο τομέα της Αττικής .
– Τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη , τον αντιπρόεδρο Γιώργο Μαυρωτά , τα αξιόλογα στελέχη και τους εθελοντές του Ποταμιού για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016