“Να αξιοποιήσουμε τα φωτεινά μας μυαλά στην αμυντική βιομηχανία”! Χαρ. Παπασπύρου Αντιπρόεδρος ΕΑΒ

Η κλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά έκανε πολλούς να θυμηθούν κάποια πράγματα:

Πρώτον ότι η Ελλάδα, όπως όλες οι χώρες έχει Ένοπλες Δυνάμεις, δουλειά των οποίων δεν είναι μόνο το κοινωνικό έργο, αλλά…και η Άμυνα της χώρας!

Δεύτερον ότι αυτές οι Ένοπλες Δυνάμεις θα πρέπει…που και που να εξοπλίζονται.

Τρίτον ότι πρέπει κάποια στιγμή να δούμε τι θα κάνουμε με την αμυντική μας βιομηχανία! Τι μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας…

Αν και λίγο αργά το θυμήθηκαν, ειδικά εκείνοι που κουνούσαν δάχτυλο σ΄ όποιον τολμούσε να μιλά γι΄ αυτά τις “χρυσές εποχές” του χρηματιστηρίου αλλά και αργότερα, είναι θετικό ότι γίνεται αυτή η συζήτηση. Αρκεί να μη μείνουμε στη συζήτηση.

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΒ, Χαράλαμπος Παπασπύρου, στη συνέντευξή του στο Militaire.gr, μιλά για την ελληνική αμυντική βιομηχανία. Για όσα δεν έγιναν,θα μπορούσαν να ΄χαν γίνει και κυρίως για όσα μπορούν να γίνουν .

Μιλά για τις προσπάθειες που γίνονται στην ΕΑΒ, για το πρόγραμμα Τηλέμαχος αλλά και για την ανεξήγητη απόφαση διακοπής της ελληνικής συμμετοχής στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα UCAV Neuron!

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016