Βουλευτής της ΝΔ ζητά να μεταφερθεί η 71η Ταξιαρχία ΠΟΝΤΟΣ στην εκλογική του περιφέρεια για να κρατηθεί “ζωντανή οικονομικά”!!! Όπως διαβάζουμε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του Κιλκίς ΜΑΧΗΤΗΣ  ο βουλευτής Κστοριάς της ΝΔ Ζήσης Τζηκαλάγιας “ζήτησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, την μετεγκατάσταση του εδρεύοντος στην Νέα Σάντα επιλέκτου σχηματισμού στον νομό του, υποστηρίζοντας ότι “τούτη την ώρα μόνον αυτό μπορεί να κρατήσει “ζωντανή” την Καστοριά”! Ο βουλευτής διατύπωσε αυτή την άποψη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη!

Είπε μάλιστα ότι  υπέβαλε το σχετικό αίτημα στον πρωθυπουργό, με “ατράνταχτα επιχειρήματα”.

Η πρόταση του βουλευτή είναι μία ακόμη ένδειξη για το πως αντιμετωπίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις σ΄ αυτή τη χώρα. Εξηγεί σε μεγάλο βαθμό ,γιατί ποτέ δεν μπορέσαμε να κάνουμε μια πραγματική αναδιοργάνωση των ΕΔ , η οποία θα τις έκανε και πολύ φθηνότερες. Εξηγεί ,γιατί δεν πρέπει και να ελπίζουμε ότι σύντομα θα δούμε κάποια αλλαγή.

Δεν γνωρίζουμε τι απάντησε ο πρωθυπουργός στο αίτημα του βουλευτή του.

Επειδή θα υπάρξουν κι άλλοι βουλευτές που θα θέλουν να βοηθήσουν τις εκλογικές τους περιφέρειες με την παρουσία των στρατιωτικών και των πενιχρών μισθών τους, ίσως θα πρέπει να εξετάσουν να …περιφέρεται η 71η Ταξιαρχία ανά μήνα ή δίμηνο ώστε να μη μείνει κανένας παραπονεμένος!

Ακούστε τη ραδιοφωνική παρέμβαση του βουλευτή της ΝΔ.

Βουλευτής της ΝΔ ζητά μεταφορά επίλεκτης μονάδας του στρατού στην εκλογική του περιφέρεια! from Militaire.gr on Vimeo.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016