Δεν ανησυχεί για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, γιατί όπως είπε “οι Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους”. Την απάντηση αυτή έδωσε σε ερώτηση της Έλλης Στάη στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Ρωτήθηκε με αφορμή και τη δήλωση του Α/ΓΕΕΘΑ περί εξαϋλωσης αλλά και για την επικείμενη επίσκεψή του στην Τουρκία.

“Προγραμματίζω να επισκεφθώ την Τουρκία στις αρχές του ερχόμενου μήνα κι έχω μια τακτική επικοινωνία με τον Ερντογάν, κάθε δυο,τρεις μήνες. Γιατί πιστεύω ότι η μόνη δυνατότητα επικοινωνίας είναι στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι ΕΔ κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους, όλοι είμαστε ενωμένοι για να υπερασπιστούμε τα δίκαιά μας και για πρώτη φορά έχουμε ρόλο ως χώρα και συμμαχίες. Πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα που μπορεί να απειληθεί”, είπε ο κ.Τσίπρας.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016