Με τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, παρατείνεται μέχρι τον Μάρτιο του 2020, η χρηματοδότηση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και Ελευσίνας. Χρηματοδότηση που έχει να κάνει με τη μισθοδοσία του προσωπικού.

Υπήρξαν ζωηρές αντιρρήσεις από τον υφυπουργό Δημοσιονομικής Πολιτικής και χρειάστηκε “φροντιστήριο” από το ΥΠΕΘΑ για να γίνει κατανοητή η ανάγκη παράτασης της χρηματοδότησης των ναυπηγείων.

Φαίνεται ότι δεν είναι ακόμη γνωστό σ΄ όλα τα μέλη της κυβέρνησης ότι το Πολεμικό Ναυτικό καλύπτει όλες τις επισκευαστικές τους ανάγκες στον Σκαραμαγκά και ότι από την Ελευσίνα αναμένουμε -με πολύ μεγάλη καθυστέρηση- την ολοκλήρωση των πυραυλακάτων του ΠΝ.

Η τροπολογία ΕΔΩ

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016