Η Τουρκία ρίχνει λάδι στη φωτιά στην σύγκρουση Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν! Το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας ανακοίνωσε ότι τουρκικό F-16 κατέρριψε μαχητικό αεροσκάφος Su-25 της αεροπορίας του. Ο πιλότος σκοτώθηκε.

Η κατάρριψη του Su-25 έγινε στον εναέριο χώρο της Αρμενίας.

Η Τουρκία δεν κρύβει την εμπλοκή της στη σύγκρουση έχοντας πάρει θέση υπέρ του Αζερμπαϊτζάν. Αγνοεί όλες τις προτροπές να “συμμαζέψει” τον Αλίεφ.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι τουρκικά αεροσκάφη είχαν πάρει μέρος σε επιχειρήσεις μαζί με μαχητικά του Αζερμπαϊτζάν και drones κατά τη διάρκεια επιθέσεων κατά Αρμένιων στρατιωτών και βάσεων. Ο Ερντογάν μάλιστα πανηγύριζε στο twitter και διαφήμιζε τις επιδόσεις ενός Bayraktar, το οποίο βομβάρδισε όχημα των Αρμενίων.

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016