Το βίντεο από την Κίναρο και οι “Θ-Β πράκτορες” στους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ

Το βίντεο από την Κίναρο, είναι τραβηγμένο από το πλήρωμα του ελικοπτέρου Super Puma, που έσπευσε για να δώσει βοήθεια στην κυρά-Ρηνιώ, τη μοναδική κάτοικο του νησιού. Δεν χρειαζόταν τίποτα και αρνήθηκε να εγκαταλείψει το νησί.

Πολλά μπράβο στο πλήρωμα του Super Puma που έκανε την αποστολή με πάραπολύ δύσκολες συνθήκες…

Συναδελφικά μπράβο στο δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Δημήτρη Οικονόμου που εξασφάλισε το βίντεο που θα δείτε, πρώτος απ΄ όλους .

“Κόκκινη κάρτα” σ’ όσους από χθες έχουν επιδοθεί σε …έρευνες για το πως και από που το Militaire, πληροφορήθηκε την είδηση για την απώλεια επικοινωνίας με την Κίναρο. Φαίνεται ότι κάποιοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα ελαττώματα τους απ΄όσες θέσεις ευθύνης κι αν έχουν περάσει ,όσες φορές κι αν έχουν κυβερνήσει και ξανακυβερνήσει. Βελτίωση καμία και τα “παρακρατικά κατάλοιπα” παραμένουν “ζωντανά”. Επειδή πολλά ακούμε και μαθαίνουμε, λίγα γράφουμε θα προτείναμε να επικεντρωθούν στις δουλειές τους και να πάψουν να παριστάνουν τους “μυστικούς πράκτορες Θ-Β” που κυκλοφορούν σε διαδρόμους και γραφεία με “χαρτάκια” …προγραφών. Αυτά προς το παρόν…

ΥΓ. Το ότι δεν είχαν ιδέα για την διακοπή της επικοινωνίας με την Κίναρο , προκύπτει από το γεγονός ότι έλεγαν σε συναδέλφους δημοσιογράφους ότι η είδηση ήταν fake news!

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016