Το τερατούργημα του πτωχευτικού νόμου που μας αφορά όλους! Ο δικηγόρος Δημ.Λυρίτσης εξηγεί τι μας περιμένει

Ο γνωστός δικηγόρος Δημήτρης Λυρίτσης εξηγεί με σαφήνεια τι ακριβώς μας περιμένει με το νέο πτωχευτικό νόμο που πέρασε η κυβέρνηση. Πρόκειται για τερατούργημα που μας αφορά όλους, γιατί άπαντες μπορεί να βρεθούμε σε δύσκολη θέση, με όσα περάσαμε αλλά κυρίως μ΄ αυτά που έρχονται.

Ο κ.Λυρίτσης λέει ότι πρόκειται για ένα νόμο κατά παραγγελία, όχι μόνο από τις τράπεζες αλλά και από εκείνους που δεν θέλουν να ΄χουν κανένα απολύτως εμπόδιο στην κατάσχεση περιουσιών πολιτών. Προφανώς και δεν υπάρχει καμία απολύτως προστασία της πρώτης κατοικίας.

Ο κ.Λυρίτσης κάνει ειδική αναφορά στις στρατιωτικές οικογένειες οι οποίες έχουν χάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του εισοδήματος τους την τελευταία 10ετία. Ο κ.Λυρίτσης απλά και κατανοητά εξηγεί τις δραματικές επιπτώσεις του νέου πτωχευτικού νόμου.

Google News

Ακολουθήστε το Militaire.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016