Η ιρανική αρχή Πολιτικής Αεροπορίας συμφώνησε να στείλει στο Κίεβο τα μαύρα κουτιά του καταρριφθέντος ουκρανικού αεροσκάφους για ανάλυση, δήλωσε στο Reuters ο Ιρανός αντιπρόσωπος στον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας.

Ο Φαρχάντ Παρβαρές, επικεφαλής της ιρανικής αντιπροσωπείας στον Διεθνή Οργανισμό, δήλωσε πως η ιρανική αρχή Πολιτικής Αεροπορίας έχει επίσης προσκαλέσει άλλες ενδιαφερόμενες χώρες να συμμετάσχουν στην ανάλυση των δεδομένων.

Η απόφαση τερματίζει ένα δίμηνο αδιέξοδο για την τύχη των δεδομένων του μαύρου κουτιού του αεροσκάφους που καταρρίφθηκε από τις ιρανικές ένοπλες δυνάμεις στις 8 Ιανουαρίου, σκοτώνοντας 176 ανθρώπους.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016